Skocz do zawartości

Wyświetlanie reklam Google AdSense zostało wyłączone

maestroo

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz sprecyzować co masz na myśli pisząc "średni ruch"? Najlepiej jakbyś podał adres strony, to na pewno by wiele wyjaśniło. Adkontekst tez kiedyś testowałem u siebie, ale po 1 gorzej dopasowane reklamy, a po 2 mniejsza kasa. Także nie polecam. :)

a klucz od mieszkania gdzie pieniędzy lezą nie chcesz?Może jeszcze zaplecze tobie pokazać?Poco zadajesz takie głupie pytania. średni ruch to ok 600-800 UO dienie.

Nie mam zamiaru nic udowadniać, rób co chcesz.To co dla ciebie gorzej nie musi być gorzej dla innych.

Nie rozumiem po co to ciśnienie. Nie chcesz podawać to nie.

Adres strony byłby przydatny, za darmo bana nie dostałeś.

Czytaj uważnie przyczyna bana to to ze ktoś klikał w moje reklamy z jednego IP.Strony docelowe,jedna na bardzo ciężka frazę wysoko w serpach,ruch napisałem jaki, w okresach świątecznych ruch +300% .Co tobie da moja strona, jak reklam AS tam już niema.Strona bez żadnego XXX,warezu i td.70% to unikalne teksty pisane przez użytkowników.

Nie było żadnego ciśnienia :)

Mi tak samo zablokowali jedną stronę i nie było ostrzeżeń. Reklamy znikły po około 5 dniach. Konto jest aktywne i korzystam. Zablokowali bo w serwisie o tematyce turystycznej miałem wątek o naturyźmie nad morzem i pare zdjęć osób na plaży. NIe chcą odblokować mimo ze serwis bardzo wartościowy

Fakt faktem że ludzie już powoli uciekają od adsense, całe szczęście jest to coraz łatwiejsze zadanie bo wzrasta konkurencja wśród innych metod zarabiania na swojej stronie, a to podnosi stawki dla wydawców ;)

Zależy też co rozumiemy przez małą/średnią/dużą stronę, bo jeśli w adsense z jednej tylko strony z 3k odwiedzin mam tak jak wczoraj 25€ to tylko żyć, nie umierać :peace:

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności