Skocz do zawartości

Autorski katalog stron

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chyba trafiłem w dobre miejsce, żeby pokazać nowy katalog stron oparty na autorskim skrypcie. Katalog stoi na od 6 dni, dodawanie stron jest darmowe i tak ma zostać nie do odwołania, do końca życia katalogu, czyli przy odrobinie mojego szczęścia katalog może Was przeżyć. Katalog jest moderowany ma się rozumieć, nie chcę hodować karaluchów na śmietnisku. Jak widać nie jest specjalnie rozbudowany, nie ma podkategorii w kategoriach ale to ani nie przypadek, ani nie lenistwo, bo zawsze mierziło mnie kiedy szukając czegoś w "G" trafiałem na katalog stron, w którym miałem problem z poruszaniem się. W końcu strony tworzymy też pod wyszukiwarki, ale przede wszystkim dla ludzi. Nie będę się dalej rozpisywał, czekam na komentarze.

Aaa, zapomniałbym, udostępniłem opcję linka ze środka tekstu, wiadomo po co, ale to już nie za darmo, nie za pieniądze oczywiście, link zwortny, lub zgoda na dodanie do listy mailingowej, czyli od czasu do czasu reklama na maila.

Dla wtajemniczonych, którzy trafią tam z tego forum dodatkowy link za free, bez mailingu, linku zwrotnego, z kodem promocyjnym, do uzyskania pod tym adresem https://katalogchocolate.com.pl/procode.php. Znając mentalność Polaków nałożyłem tam małe ograniczenia, żeby ktoś nie generował na potęgę i nie próbował tego wcisnąć komuś za parę złotych.

Od jutra na stronę generowania kodów nie będzie można wejść tak po prostu tylko z tego forum, to takie małe małe wyróżnienie.

W razie problemów z wygenerowanie kodów w IE, proponuję spróbować FF, Opera, Konqueror. Jak zwykle wszystkie testy ok, a na końcu IE8 i...poprawki, ale to jutro.

C.png

C.png

Serwer dostaje zadyszki, więc mi się dokładniej oglądać nie chciało.

Z tego, co na szybko - urle takie sobie. Brak przycisku przeładowania RC - mnie wyświetliło się "coś" tak obciętego, ze nie wiadomo było czy to "o", "0" czy "9", no i dodający ma wtedy problem.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zbyt długie opisy np tytułu strony itp. aleje skróć albo dobierz trafniej słowa. Biała czcionka kategorii na rozjaśnionym białym tle też nie prezentuje się najlepiej. Nie podoba mi się również jednolite pomarańczowe tło, po prostu widać, że ktoś chciał to załatwić bez grafika. Mniej linków wychodzących i reklam również zalecane. Teraz tylko go dobrze linkuj!

Wpis dodany.

Styx

Faktycznie serwer jest przeciążony między 0:00 a 2:00, nie wiem jeszcze dlaczego, po niedzieli sprawdzę u dostawcy hostingu co jest grane bo codziennie jest to samo.

Nie do końca załapałem co miało znaczyć "url-e takie sobie", jak znajdziesz chwilę i chęci rozwiń trochę temat.

Co do możliwości przeładowania tokena, nie jest to duży problem bo jeśli wpiszesz źle w odpowiedzi zaznaczy się na czerwono, oczywiście bez żadnej utraty już wprowadzonych danych, ale masz rację, to jest do poprawy.

damcar

Przybliż mi jeśli możesz, z czym miałeś problemy

udało mi się dodać wpis po około 4 minutach kombinowania

Pomożesz mi je rozwiązać. Z góry dzięki.

Jeszcze jedno, wpisałeś url za pomocą BBCode, trochę nie tak to wymyśliłem, ale po małej poprawce jest ok, tylko link prowadzi do strony głównej.

fortunately102

Nie wszystko zrozumiałem z Twojego posta

Zbyt długie opisy np tytułu strony itp.
Podsuń mi jakiś przykład bo nie jestem pewny co masz na mysli, wydawało mi się, że od tej strony jest nieźle.
Mniej linków wychodzących
Tego też nie załapałem, wychodzące są tylko z samych wpisów, z czego jeden nofollow (ten z adresem strony docelowej jako anchor), w tytule i ewentualnie w opisie są follow. Jeśli masz na myśli te pięć losowych w stopce to są wewnętrzne, no i zastanawiam się teraz czy czegoś nie przeoczyłem.

Jeszcze jedno, dodałeś wpis z kodem, ale nie dodałeś linka z opisu, powiedz w którym miejscu, a dodam go ręcznie.

C.png

C.png

Dorzuciłem parę poprawek, (mozliwość przeładowania tokena, poprawiony alert po przekroczeniu 3000 znaków). W związku z tym znów zapraszam do oceny i komentarzy mojego katalogu. No i tak jak obiecałem, kody promocyjne dostępne tylko po kliknięciu tego linku https://katalogchocolate.com.pl/procode.php, więc tylko dla bywalców tego forum

C.png

C.png

Hasło dostępu do wpisu ciągle zgłasza błąd - nie można dodać wpisu, a na 100% poprawnie wpisuje...

Hasło dostępu zgłasza błąd kiedy nie spełnia wymogów regulaminu. Hasło musi mieć minimum 8 znaków, zawierać tylko litery małe, duże i cyfry (tak mi się wymysliło), ale musi być co najmniej jedna litera duża, jedna mała i jedna cyfra. Regulaminu sie nie czytało, a nad polem "hasło" faktycznie słabo opisałem.

--------------------------------------------------------------------

Darmowy, moderowany katalog stron na autorskim skrypcie

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności