Skocz do zawartości

Seoki wylatują z indexu

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

co to jest 200 seoków ... drobiazg :)

Mi ze 100 zostało 23 i nie wiem czy to druga fala filtrów za weba czy co, bo nie sadze zeby dopalenie wpisow po 500pkt moglo powodowac bany :/ Zrobie kilka 301 i zobaczymy czy się utrzymają.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

był czas że modne były qlweby, było ich wtedy baaardzo dużo, aż "przyszła kryska na matyska" i spora ich część ich poleciała

od jakiegoś czasu podobnie było z tym skryptem, i na niewiele się zdało pobieranie kasy za skrypt, SEOków było (jest) już zatrzęsienie

widocznie przekroczona została "wartość krytyczna" i katalogi zaczęły znikać z indeksu, ale jak wiadomo nie wszystkie qlweby zostały

zbanowane i podobnie będzie z SEOkatalogami więc nie ma się co przejmować - taka jest moja opinia

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

A jak się mają do tego wszystkiego inne skrypty?
ja nie mam seokow, mogę powiedzieć ze z moderowanych EasyDir u mnie wszystkie stoją.Najlepiej sie maja te co stawiłem na czystej bazie.

WebMini tez stoją ale gorzej indeksują się,Joomla+Sobi bardzo dobrze stoją resztę mam na autorskim skrypcie(nie moim) - w jednym site poleciało z 1500 na 200,reszta bez problemu.

Tyle co u mnie,potentatem katalogowym nie jestem ale trocha tego postawiłem ;)

Zastanówcie się czemu nie poleciała żadna perełka w stylu https://www.katalogujemy.net ?? ;)

Na czym polega wedle Ciebie "perełkowatość" tego katalogu? Jest bardzo ładny i przejrzysty, nie przeczę, ma też z pewnością layout zakupiony za więcej niż 150 zł. Ale jeżeli chodzi o zawartość, to nie różni się bardzo od większości seokatalogów, proszę bardzo: https://www.katalogujemy.net/zdrowie-i-urod...papierosow.html

Ja miałbym wątpliwości, czy przyjąć tę stronę, stworzoną chyba tylko w celu promocji e-papierosów i chyba nicorette.

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

Tak czytam sobie ten wątek i nie wiem co myśleć, sam zamierzam/zamierzałem w najbliższym czasie postawić kilka seokatów... Dwa czy trzy już stoi i testuje hosting i z tego co widzę to na domyślnych ustawieniach doskonale się indeksują i to bez większego linkowania. Co prawda stoją na unikalnych ip i może to właśnie jest jeden z powodów takiego stanu rzeczy? Może ip ma duży wpływ, może dziesiątki katalogów na tym samym ip/shared hostingu to kuszenie google o bana?

Jakoś nie chce mi się wierzyć aby google dawało bany na skrypt, przecież tyle ile śmiecia stoi na wordpress (ta sama struktura linków, te same ip, ten sam wygląd itp.) to skrypt już dawno powinien być na cenzurowanym...

P.S. Jeśli katalog gazety spadnie to wtedy można pisać o problemach skryptu. ;)

Jakoś nie chce mi się wierzyć aby google dawało bany na skrypt, przecież tyle ile śmiecia stoi na wordpress (ta sama struktura linków, te same ip, ten sam wygląd itp.) to skrypt już dawno powinien być na cenzurowanym...

Ja też nie wierzę, aby chodziło o skrypt, ale o coś musi chodzić, a tu wszyscy tacy tajemniczy ;)

We wpływ oryginalnych adresów url też nie wierzę.

Profesjonalne moduły dla Prestashop.

Ja w katalogach/pozycjonowaniu mam małe doświadczenie. Ale z tego co widzę (między innymi z wypowiedzi innych osób ) to często skutkiem różnych nieprzyjemnych konsekwencji jest chęć pójścia na skróty. A to jak w życiu. Raz się uda, ale 10 razy nie.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Spójrz np. na adres url - troszkę różni się od standardowych.

naprawdę uważasz, że google jest takie prymitywne ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Spójrz np. na adres url - troszkę różni się od standardowych.

naprawdę uważasz, że google jest takie prymitywne ?

M

To był tylko przykład.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności