Skocz do zawartości

Co można jescze zrobić?

drukart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Zrobiłem stronkę swojego serwisu i umieściłem ją w kilku katalogach a także dodałem linkora. Po paru tygodniach nic się nie zmieniło w wynikach. Metatagi są ok. i wszystko inne. Proszę o sprawdzenie mojej stroni i jakieś sugestie co można jescze ulepszyć. Dzięki

Adres mojej stronki: https://www.druk-art.pl

Musisz starac sie pozyskac linki z innych stron(wymiana, kupno itp) najlepiej z wysokim PR (chociaz trzeba patrzec tez na inne aspekty jak ilosc linkow wychodzacych, tematyka itp). Wydaje mi sie ze dobrze byly by takze zmienic opis w meta tagach gdyz jest on identyczny z keywords. Osobiscie napisalbym cos jeszcze na pierwszej stronie zwiaznago z trescia strony gdyz z tego co wiem google nie indexuje tresci we flash'ach (chociaz nie jestem pewien)

Ja bym usunął intro. W miejsce intro wstawiłbym właściwą stronę i wtedy pozycjonował!

Sprawdź: Newsy IT - artykuły nowości dotyczące świata IT, programowania w językach PHP, MySQL, JavaScript, CSS

Zarządzanie produkcją - Kanban - zmniejsz zapasy swojego magazynu, zwiększ produktywność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności