Skocz do zawartości

User-agent: Mediapartners-Google

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

Kurczę... Bardzo dobrze, że pytasz, ale tak trudno wpisać w Google "User-agent: Mediapartners-Google" ?:)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Kurczę... Bardzo dobrze, że pytasz, ale tak trudno wpisać w Google "User-agent: Mediapartners-Google" ?:)
a po co się odzywasz? Skąd wiesz, że nie miałem ochoty porozmawiać z kolegami z forum i np. zdobyć okazję do podziękowania im za pomocą buttona "Dziękuję"?

No okej, no przyjmijmy, że nie wpadłeś na to, nie czuję do Ciebie urazy :)

Chyba się trochę zagalopowałeś - forum nie jest od tego, żebyś sobie porozmawiał i pisał zbędne posty.

Wystarczyło poszukać, czy w Google, czy na forum - taki temat już był.

A jeżeli dalej masz wątpliwości co do zasadności zwracania Ci uwagi to poczytaj regulamin PiO - nie jest długi.

logo-stat4seo-blue-small.png

Właśnie przez takie unical content to forum stara się dobić dna.

Nie jestem żadnego typu strażnikiem i osobą wylewną, ale można się domyślić, że odpowiedź na to pytanie będzie znało Google.

Ponadto przeglądając twoje posty, mogę wnioskować, że masz jakąś wiedzę na temat Google i pozycjonujesz swoje strony, co jest chyba jakąś hipokryzją.

Pozycjoner (pomińmy kwestię doświadczenia) nie wie, jak skorzystać lub jak działa wyszukiwarka i nie wie, że na tak proste pytanie otrzymał by odpowiedź w 10 sekund? Hmmm :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Właśnie przez takie unical content to forum stara się dobić dna.

Nie jestem żadnego typu strażnikiem i osobą wylewną, ale można się domyślić, że odpowiedź na to pytanie będzie znało Google.

Ponadto przeglądając twoje posty, mogę wnioskować, że masz jakąś wiedzę na temat Google i pozycjonujesz swoje strony, co jest chyba jakąś hipokryzją.

Pozycjoner (pomińmy kwestię doświadczenia) nie wie, jak skorzystać lub jak działa wyszukiwarka i nie wie, że na tak proste pytanie otrzymał by odpowiedź w 10 sekund? Hmmm :)

Hpokryzją to na pewno nie, ponieważ posty umieszczam w odpowiednich działach, widzisz, w sygnaturze też linka nie mam więc niczego nie nabijam.. ;)

Tak naprawdę to chciałem poprostu przedłużyć czas sesji i timer odwiedzin w statach forum :)

Cheers!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności