Skocz do zawartości

[wykonam] pisanie postów na forach dyskusyjnych

bunitas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dziś mam do zaoferowania usługę polegającą na pisaniu postów na forach dyskusyjnych. Mogę pochwalić się w tej dziedzinie kilkuletnim doświadczeniem. Wszyscy wiedzą, że im więcej postów na forach, tym chętniej rejestrują się użytkownicy, a co za tym idzie, im więcej postów, tym większe forum. W dzisiejszych czasach ciężko jest napędzić puste forum. W tym przydam się ja - napiszę na Twoim forum 100 postów (lub tematów, jeśli będzie taka potrzeba) po co najmniej 150 znaków (jeśli chcesz zwielokrotnić długość postów, kup więcej "sztuk").

Dlaczego ja?

* Jak już wspomniałam, mam kilkuletnie doświadczenie,

* jestem magistrem polonistyki,

* tworzę teksty zgodne z kulturą języka polskiego, poprawne stylistycznie, bez błędów ortograficznych,

* potrafię szybko przygotować się do praktycznie każdej tematyki,

* każda wypowiedź będzie napisana logicznie, problematycznie albo będzie zachęcała do kontynuowania dyskusji.

* gwarantuję szybki czas realizacji.

Aukcja: https://allegro.pl/100-postow-wysokiej-jako...1288668529.html

Magdalena Bród

mbrood małpa o2.pl

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności