Skocz do zawartości

[ciekawostka] GOTOWKAZAZLOTO.TV

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Czego to ludzie nie wymyślą: https://www.gotowkazazloto.tv/ "GOTOWKAZAZLOTO.tv skupi od Ciebie złoto bądź biżuterię przez Internet lub telefonicznie. W tym celu wykonaj 3 łatwe czynności: "

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To jest reklamowane w TV nawet :) Juz od dluzszego czasu, bo reklame widzialem jakos w lipcu/sierpniu. Reklamuja to w pasmie telezakupy itp.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

No właśnie widziałem dopiero wczoraj ich reklamę w TV i postanowiłem podzielić się z Wami tą w sumie ciekawostką :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Starsze osoby raczej z internetu nie korzystają :) , ale faktycznie powinna być cena skupu złota oficjalnie podana na stronie głównej.

Polskie babcie nie dadzą się nabrać. One nie wyślą złota rodzinnego, żeby czekać na wycenę i może pieniądze jak się złoto spodoba. No chyba, ze te reklamy poszły by w radiu ma w ryja. Wtedy sukces takiego biznesu gwarantowany.

W angli tez jakieś 2-3 lata temu był okres, że na każdym kanale tv się reklamowali, że czasami to aż wkur** delikatnie mówiąc. U nas też w tv kilka razy ostatnio zdarzyło mi się uświadczyć podobną reklamę. Pewnie musi im się to opłacać skoro mają takie środki na reklamę tego:)

Polskie babcie nie dadzą się nabrać.

No nie wiem, spotkałem się z sytuacją gdy osoby starsze dzwonią na różnego rodzaju teleturnieje [zawsze rano są w tv, jakieś zgadywanie haseł itd], dodatkowo ciągle słyszy się o wyłudzeniach kasy na "wnuczka" więc uważam że właśnie główna grupą docelową "skupujących złoto" są ludzie starsi którzy dają się nabrać na taką scieme :)

Tak samo jest np z wszystkimi "pokazami" sprzedającymi garnki, pościele za kilka tys. zł. Zadna rozsądna osoba nie kupi takich rzeczy w tych cenach a jednk ludzi starszych nakłaniają... to akurat wiem z autopsji bo kiedyś dziadek wrócił z takiego pokazu z fotelem do masażu za kilka tys.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności