Skocz do zawartości

Precel 44 wpisy dookoła świata

tomus933

Rekomendowane odpowiedzi

Zrób coś z tym skryptem do wykrywania "brzydkich" wyrazów...

Rozumiem, że hXj to złe słowo - ale "cechują" już zupełnie ok.

Takich przypadków jest dużo więcej - więc proponuję albo usunąć kretyński skrypt,

albo posiedzieć (pewnie parę godzin) i pododawać _wszystkie_ wyjątki lub też (jeżeli skrypt ma taką możliwość) zrobić to ze spacjami -

czyli " hXj " żeby nie wyłapywało innych słówiek.

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zrób coś z tym skryptem do wykrywania "brzydkich" wyrazów...

Rozumiem, że hXj to złe słowo - ale "cechują" już zupełnie ok.

Takich przypadków jest dużo więcej - więc proponuję albo usunąć kretyński skrypt,

albo posiedzieć (pewnie parę godzin) i pododawać _wszystkie_ wyjątki lub też (jeżeli skrypt ma taką możliwość) zrobić to ze spacjami -

czyli " hXj " żeby nie wyłapywało innych słówiek.

PiVi

poprawione

Miło poinformować że pozostało 13 wpisów które zostaną dopalone. Dodatkowo zaobserwowałem że wpisy indeksują się tego samego dnia. Pozdrawiam

To jeszcze proszę info co z tym dopalaniem.

Odbyło się ? Czy wszystkie 100 pójdzie na raz ?

Bo minęło naście dni i nie widzę BLi na wpisie.

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Miło poinformować że pozostało 13 wpisów które zostaną dopalone. Dodatkowo zaobserwowałem że wpisy indeksują się tego samego dnia. Pozdrawiam

To jeszcze proszę info co z tym dopalaniem.

Odbyło się ? Czy wszystkie 100 pójdzie na raz ?

Bo minęło naście dni i nie widzę BLi na wpisie.

PiVi

każdy wpis dostaje, trzeba czekać spokojnie

a ja coś się nie mogę doczekać akceptacji swojego wpisu ;] login taki sam jak tutaj - jesli nie bedzie zamieszczony prosze dać znać, sądze ze inni z checia go przyjmą :-)

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Liczę że się jeszcze załapie :D wpisów jest 90 więc jeszcze szanse mam :]

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Mam rozumieć że mój wpis mimo tego że unikalny i zgodny z regulaminem się nie przyjął??

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności