Skocz do zawartości

pozycje 4-5, co dalej?

marekczyzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Zleć stworzenie zaplecza z podlinkowaniem.

5-10 stron, podlinkuj to czym tylko chcesz... Serwery mimo wszystko są tanie - jupe, unixstorm... Pare IP wystarczy. Porządnie to skataloguj i dodaj porządne arty w preclach + linkowanie wpisów i pingowanie.

Lenny_ napisał(a):
można to i to ale jeśli sam blast do Ci kopa w wynikach to po co się męczyć z dodawaniem strony do katów? Chyba że lubisz się opalać przed monitorem i ćwiczyć czynności manualne przy wpisywaniu kodów typu 92SHJAS :)

Cenzura jest ok.

Ostatnie pytanie - Cenzura gdzie co? podaj proszę link, chętnie bym miał to już z głowy.

Lenny, ja bym nie pozostał przy samym blaście...

Lista VIP jest OK i na wymienione frazy w zupełności wystarczy... ale dalej puściłbym kilka precli, ewentualnie postawił jakieś 10 zapleczówek tematycznych i blasta strzeliłbym na zaplecza...

no i jeszcze zastanowiłbym się, czy po takich pozycjach na wymienionych frazach, nie warto pokusić się o kolejne !!! - coraz trudniejsze (do takich publiker Ci nie wystarczy, ale zwiększają skuteczny ruch wielokrotnie)

dymna.jpg

Masz 100% racji Początkujący warto rozwijać dalej swoje dominium w sieci. Tutaj wyszedłem z założenia że autor wątku chce szybko wskoczyć na lepsze pozycje w danych frazach bez kłopotania się z tym wszystkim, a jeśli rumak daje efekty szybko a później pozycje są stabilne to jak znalazł.

hmm, jak dla mnie za dużo

a czy mógłbyś sprawdzić czy te ostatnie wpisy sie indeksują ?

ja jak kataloguje ręcznie to już za 5 lub 10 razem mam wyrzuty sumienia że używam mieszany tekst !!!

są jakieś testy na nasycenie mieszanego tekstu ?

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności