Skocz do zawartości

Strona traci zaindeksowane stron w google

morderrca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Posiadam forum które ma ponad 22000 podstron. Sitemap zrobilem w www.xml-sitemaps.com

Dodałem sitemap do google i nagle forum zaczeło tracic zaindeksowane strony.

Przed 2 tygodniami zaindeksowanych stron było około 2000, dziś jest tylko tysiąc.

Dlaczego coś takiego się dzieje?

Dodam tylko że do gogle dodałem mapę .xml czy powinienem dodac .html?

Mam również link do mapy .xml w header mojego forum.

Sprawa dotyczy również mojego drugiego forum ale tutaj strata site jest jescze większa bo aż 4500 w przeciągu 2-3 tygodni.

Prosze o pomoc.

Jeżeli szukasz najlepszego miejsca do spędzenia zimy w górach, wraz z rodziną lub przyjaciółmi to musisz odwiedzić Tatry forum - największe forum Tatr w Polsce. Mnóstwo informacji, przydatne linki, fotogalerie.

Z tego co pamiętam xml-sitemaps.com ma limit 500 linków w przypadku sitemapy generowanej ze strony. Nigdy nie testowałem co dzieje się po zgłoszeniu do G. Webmaster sitemapy posiadającej tylko część linków dla danej strony - może w tym tkwi problem. Btw: ostatnio wszystkim site leci

The Pacific zaskoczył nas wszystkich. Jednych pozytywnie innych negatywnie. Mimo, że część oczekiwała czegoś podobnego do Kompanii Braci, serial Pacyfik pokazał prawdziwą wojnę: brutalną i bezwzględną

z tym że ja mam pełną wersję tego generatora i mam kompletną mapę.

A i prosze jescze powiedzcie jak ma się wpisanie site:domena.pl do tego co jest w webmaster tools?

przykład poniżej(z "site:domena.pl" jest 1000

6d84783d.jpg

Jeżeli szukasz najlepszego miejsca do spędzenia zimy w górach, wraz z rodziną lub przyjaciółmi to musisz odwiedzić Tatry forum - największe forum Tatr w Polsce. Mnóstwo informacji, przydatne linki, fotogalerie.

• 4 tygodnie później...

Też generuję mapę za pomocą xml-sitemaps.com. Rzeczywiście ograniczenie wynosi 500 linków. Plik z mapą posiadam by robot miał jakieś punkty zaczepu. Resztę i tak sam zrobi, niezależnie czy będzie tam 500 czy maksymalna ilość 50000 lików.

Początki są zawsze trudne...może je osłodzić tylko konstruktywna krytyka

Pozycjonowanie Szczecin | Linki sponsorowane Szczecin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności