Skocz do zawartości

Pozycjonowanie nowego forum, kiedy...?

Matif

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zakładam nowe forum, i chcę je od początku dobrze pozycjonować...

Ale teraz mam pytanie, otwieram je za tydzień (czyli w tym tyg. co teraz będzie, będę miał 0 postów). Czy warto jest teraz dodać je do google + presslowanie? Czy dopiero jak będzie troszkę postów, aby google miało co "czytać" już na pierwszym wejściu?

Forum King of Avalon - kingofavalon.pl

Zgadzam się z przedmówcami. Dodatkowo gdy np. nie masz jeszcze strony odpalonej i zamierzasz np. odpalić ją za miesiąc czy dwa możesz w subdomenie odpalić np. precla i go pozycjonować na słowa które cię interesują. Później robisz przekierowanie i masz od początku jakieś linki.

<?php echo "sygnatura"; ?>

Tylko, że jak to forum będzie puste albo miało 5 postów to możliwe jest nieakceptowanie takiej strony w katalogach. Sam miałem tak przypadek. Więc lepiej albo najmij copywritera albo sam popisz z kilku kont na forum tak do 100 postów. Będzie to miało podwójne znaczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności