Skocz do zawartości

[Wykonam] Profesjonalne tworzenie tekstów - duże doświadczenie

bunitas

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli masz już dość "copywriterów" w cudzysłowie, Wiele razy zawiodłeś się na osobach, którym zlecałeś teksty, denerwują Cię "śmietniki", które otrzymujesz od zleceniobiorcy, teksty, które otrzymujesz nadają się wyłącznie do precli, moja oferta będzie dla Ciebie najlepsza.

Dlaczego ja?

* Oferuję tworzenie tekstów wysokiej jakości, nie popełniam błędów ortograficznych, gramatycznych, stylistycznych i tych, o których istnieniu nie wie przeciętny Polak ;) (jestem magistrem filologii polskiej).

* Nie jest mi obca żadna tematyka, do każdej mogę się dostosować i poduczyć, ponieważ dzięki temu poszerzam swoją wiedzę, a samorozwój jest dla mnie bardzo ważny.

* Potrafię stworzyć teksty zarówno pod dobre zaplecza, jak i takie na oficjalne strony internetowe. Jeśli będzie taka potrzeba, stworzę również wszelkie inne treści.

* Preferuję stałą współpracę, szukam kontrahentów do powtarzających się zleceń (na pisanie tekstów mogę poświęcić około 4 godzinny dziennie). To chyba najlepsze rozwiązanie dla obu stron.

* Mam kilkuletnie doświadczenie.

* Dotrzymuję terminów.

* Jestem kreatywna.

* Nie ma dla mnie znaczenia, czy tekst ma mieć 1000 czy 10000 znaków. Przed rozpoczęciem pisania układam sobie w głowie plan artykułu.

* znam zasady działania SEO, więc, jeśli chcesz, tekst będzie przyjazny wyszukiwarkom.

* można się ze mną dogadać.

* nie jestem droga (jednak od razu dodam, że nie tworzę tekstów za 1zł pod precle). Przykładowo, jeden tekst pod zaplecze 1000 znaków kosztuje 3zł. Przy większych ilościach zniżki.

Jeżeli jesteś zainteresowany, proszę skontaktuj się ze mną poprzez PW lub e-mail (mbrood małpka o2.pl)

Serdecznie pozdrawiam,

Magdalena Bród.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności