Skocz do zawartości

Skrypt sklepu z funkcją multistore/multishop

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje skryptu sklepu z dobrze zrobioną funkcją multistore, czy inaczej zwaną multishop.

Zależy mi na tym, aby:

- sklepy zarządzane z jednego panelu

- wspólne faktury/ciągłość numerowania faktur (czyli ze wszystkich sklepów faktury lecą według jednego schematu i w jednym 'ciągu')

- jeden magazyn (ceny takie same, jedynie opisy inne)

- możliwość zmiany opisów (w każdym sklepie inny opis)

- mogę wybierać które produkty wrzucam do danego sklepu (nie chcę żeby każdy produkt był w każdym sklepie)

- całkowita zmiana wyglądu każdego sklepu

- sklepy na tym samym hostingu, ale inne domeny

Wiem, że Magneto ma funkcję multistore, ale nie potrzebuję takiej kobyły, wystarczy mi coś w stylu Qucik.Cart, Open.Cart - z 'bajerów' potrzebuję jedynie obsługę jakichkolwiek płatności online (jeden z: Platnosci.pl, Platnosci24.pl, DotPay.pl, Transferuj.pl) i faktury generowane w pdf.

Moglibyście coś doradzić?

Z góry dzięki.

Pozdrawiam :)

@Lesiu no za Gekosale to ja jeszcze przez jakiś czas podziękuję. Projekt może i ma potencjał, ale od jakiegoś czasu jakoś niewiele się przy nim dzieje, wygląda to jak gdyby autorom trochę motywacja siadła, aczkolwiek życzę jak najlepiej ;)

Z projektem ruszam dopiero na początku przyszłego roku więc mam nadzieję, że może do Presty wprowadzą do funkcję, bo od jakiegoś czasu jest na liście "to-do" :)

Pozdrawiam :)

Opencart ma funkcję wielu sklepów pod jedną instalacją, ale nie testowałem jak to dokładnie działa; Do Opencart są bezpłatne moduły płatności Transferuj.pl czy Przelewy24. Opencart jest szybki, łatwy w konfiguracji i obsłudze; obok Prestashop jest jednym z popularniejszych sklepów "nowej generacji".

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności