Skocz do zawartości

Katalog na autorskim skrypcie

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Podrzuciłem ostatnio już autorskie katalogi, poczytałem opinie, trochę pogłówkowałem. Wyszło z tego parę poprawek, w szczególności uczłowieczanie dodawania wpisów. Wydaje mi się, że jest lepiej, ale jak zwykle czekam na oceny i komentarze. Kolejny katalog stron podobnie jak poprzednie jest moderowany i oczywiście dożywotnio darmowy, jedyny wymóg to wartościowy wpis i strona docelowa. Tak jak poprzednio jest opcja z dodatkowym linkiem wypuszczonym z dowolnego miejsca opisu i tak jak poprzednio warunkiem jest link zwrotny lub zgoda na otrzymywanie reklam od czasu do czasu.

Tradycyjnie dla bywalców tego forum bonus w postaci kodu umożliwiającego dodanie ekstra linku, dostępny tylko z tego miejsca, z tego linku https://katalogred.com.pl/procode.php

Wspomniane dwa podobne katalogi w stopce, różnią się nie tylko skórką, żeby nie było

C.png

C.png

Łojezusie, ale żeś pojechał tym czerwonym kolorem. Jak się zamknie Twoją stronę, to przez 5 sekund widać wszystko w dziwnych kolorach. To chyba nie był zamierzony efekt?

Nudny jak czesanie owcy, ale za to darmowy, moderowany katalog stron. Zapraszam, łaaaa...

Jeszcze nie dość znudzony? Zobacz pijawki - ależ te przemiłe zwierzątka pomagają leczyć choroby! Słit focie pijawek included!

Nie chciałbym Cię demotywować, ale to nie ta epoka.

Strony z kamienia łupanego już dawno straciły swoją atrakcyjność. Nie wypowiem się od strony programistycznej, ale grafika tworzy wizerunek, a wizerunek zachęca ludzi do dodania strony.

Ja bym zainwestował w grafikę, usability, strukturę katalogu (i skrypt jeżeli nie jesteś przywiązany emocjonalnie do tego). Statyczne podkategorie również by się przydały (Sport --> serwisy sportowe/transmisje sportowe itp).

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Wygląd zdecydowanie do poprawy - kolorystyka, układ strony, elementy graficzne.

Seo - katalogred.com.pl/show.php?id=178561382174cba051f49530&title=Katalog stron Black - to nie jest przyjazny link. Powinien wyglądać mniej więcej tak - www.teraz-seokatalog.pl/informatyka/darmowy-katalog-stron-wpis,1322/

Poza tym przydałaby się możliwość rejestracji.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Strony z kamienia łupanego

Masz tu na mysli zapewne wygląd strony i chyba niestety masz rację. Takie miłałem fajne założenie, zrobić coś innego niż wszyscy, a wyszedłem na człowieka nie z tej epoki. Miałem taką fajną koncepcję minimalistyczną: brak setek czy tysięcy podkategorii (taka oszczędność czasu dla użytkownika w założeniu) no i minimum kolorów (tu są 3, czasem 4, nie mówiąc o cieniowaniu oczywiście). Nie było tu oszczędności mojego czasu ma się rozumieć, bo zacząłbym od cudzego skryptu.

Taki chciałem być oryginalny a wyszło jak zwykle.

Na razie tylko powiększyłem czcionki, żeby było czytelnij i trochę ściemniłem tło, w niedalekiej przyszłości zrobi się jakiś face lifting, a póki co trochę jeszcze polinkuję.

C.png

C.png

Wygląd może być minimalistyczny. Tylko niech tak nie razi po oczach - wykorzystaj pastelowe kolory.

Jeżeli chcesz żeby ktoś dodawał wpisy do katalogu to zrób przyjazne linki.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności