Skocz do zawartości

Ukrainski pies

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Lol, też mam amstafa i jest taki lewy, że jak rzucam mu jedzenie to najpierw nim dostanie w łeb, a potem dopiero zbiera z ziemi ;)

Poza tym mój amstaf to straszny tchórz, jak na amstafa, kiedyś dla jaj zakradłem się po cichu do niego i zrobiłem głośne "BUU!", to cały dywan zwinął, tak przebierał łapami do ucieczki :)

ps: Nie chciałbym spotkać takiego amstaffa, co z taką łatwością przeskakuje płot! ;)

Ogląda się to dosyć fajnie, ale właścicielowi trzeba pogratulować debilizmu. No, chyba, że nie zależy mu na psie...

Bo pies pójdzie przed terminem do piachu. Jeśli nawet w terminie - to będzie miał duże problemy ze stawami i kręgosłupem, które są dosyć wrażliwe u psów o takiej budowie.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności