Skocz do zawartości

Jaki serwis do lamania captchy polecacie?

aniec2

Rekomendowane odpowiedzi

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja uzywam https://www.decaptcher.com/ i jest calkiem spoko. Wszystko tez zalezy od aktualnego obciazenia, bo miewa lepsze i gorsze chwile. Jest to chyba najpopularniejszy serwis i jest domyslnie dostepny w wielu aplikacjach, wystarczy wpisac tylko login i haslo. Jezeli jednak sam chcesz cos kombinowac z API to polecam Ci https://www.deathbycaptcha.com - ceny jeszcze nizsze nic w decaptcher, a skutecznosc mialem wyzsza ;)

[edit] o widze, ze mnie uprzedzil IT, ale potwierdza przynajmniej moje wrazenia :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@Mion używasz czy tak zarzuciłes

Używam ;) dziwo bardzo dobrze odczytują recaptche gdzie ja sam często mam z tym problem.

Dla jasności dodam, że innych serwisów tego typu nie testowałem/korzystałem więc nie piszę w kontekście, że ten jest najlepszy.

-------

@Carnagge jaki jest cennik w tym drugim co Podałeś i czy akceptują płatność paypal?

---

Cennik:

1k CAPTCHAs Only US$1.39 per package

10k CAPTCHAs Only US$13.90 per package

50k CAPTCHAs Only US$69.50 per package

Wychodzi super tanio. Płatność paypal?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jezeli jednak sam chcesz cos kombinowac z API
Nie wiem jak ten serwis co Polecasz, ale decaptcher.com API ma bardzo dobre.

Ja to napisalem w kontekscie takim, ze sie nie znam na API i programowaniu, wiec sam nic z API nie skombinuje :)

Platnosci sa przez system Plimus - karta kredytowa lub Paypal ;)

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Skoro używałeś jak określasz średni czas na odesłania wyniku w tym systemie ?

Sredni czas to moze jest taki sam jak w decaptcher, raczej nie jest szybciej. Natomiast jest skuteczniej. Wzialem AutoPliqq i najpierw sie rejestrowalem przez decaptcher i mialem utworzonych kont 1700, a na drugi dzien wzialem i sie rejestrowalem na te same stronki przez deathbycaptcha i mialem kont ok. 2300, wiec tylko po tym widac roznice. Czas rejestracji byl podobny, nieco dluzszy na deathbycaptcha.

@Carnagge -> ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności