Skocz do zawartości

Pierwszy Polski Film o SEO

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@aniec2 w odniesieniu do pierwszego zdania z tego posta https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry762544 - jeśli mogę prosić o rozszerzenie Twojego pierwszego zdania lub jego usunięcie, bo na takie rzeczy pozwalać nie będę... Prowadząc działalność gospodarczą kieruję się w pierwszej kolejności uczciwością, jeśli masz nam coś do zarzucenia proszę o konkrety.

W filmie wyraźnie jest powiedziana data od kiedy firma (której nazwy boję się wypowiedzieć:) działa. Nie mogła (jako firma) bo została założona w 2008 roku.

Kłamstwo ? wypowiedź zawierająca informacje niezgodne z przekonaniem o stanie faktycznym. Kłamca przekazuje informacje niezgodne z jego przekonaniem o rzeczywistości z intencją, by zostały one wzięte za prawdziwe.

W filmie wyraźnie jest powiedziana data od kiedy firma (której nazwy boję się wypowiedzieć:) działa. Nie mogła (jako firma) bo została założona w 2008 roku.

Firma istnieje na rynku od 1994 roku pod nazwą Kadeor Najar podczas zmiany właściciela wymagane było założenie działalności gospodarczej mimo że NIP się zmienił to tradycja, nazwa oraz klienci już nie.

Nie chcę wchodzić w spór w tej sprawie i grzecznie proszę o moderacje postów oczerniających dobre imię firmy.

W filmie wyraźnie jest powiedziana data od kiedy firma (której nazwy boję się wypowiedzieć;) działa. Nie mogła (jako firma) bo została założona w 2008 roku.

Firma istnieje na rynku od 1994 roku pod nazwą Kadeor Najar podczas zmiany właściciela wymagane było założenie działalności gospodarczej mimo że NIP się zmienił to tradycja, nazwa oraz klienci już nie.

Nie chcę wchodzić w spór w tej sprawie i grzecznie proszę o moderacje postów oczerniających dobre imię firmy.

Zmienione. Przepraszam, w takim razie za błąd (przyzwyczajenie ze studiów - dziennikarstwo:)

Swoją drogą jarmarek następnym razem weźcie inną firmę do obróbki z blueboxa. Jak coś będzie potrzeba sypnę kontaktami na prv. Pozdrawiam.

Ja nie napisałem, że long tail nie jest metodą pozyskiwania ruchu z wyników naturalnych, tylko że analizując ofertę tej konkretnej firmy - nie tylko z filmu, ale też z informacji na stronie, metody rozliczeń - DOMNIEMUJĘ że wmawia się klientom pozycjonowanie, a ruch pochodzi z adwords.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

Jarmarek, może nie jestem wymagający, jak poniektórzy, mi się podoba ten filmik reklamowy. Może trochę za długi ale moim zdaniem zrobiony jest fajnie.

Rzuciła mi się jednak w oczy jedna nieścisłość. W filmiki mówione jest, że pozycjonujecie 4000 fraz, by za chwilę powiedzieć, ze długi ogon to frazy w ilości od 100 do 5000 dla jednego klienta.

Jeśli macie takie dane i mówicie to w taki sposób jakbyście to robili (zajmowali się longtailem), to dlaczego tylko 4k a nie 48k fraz, którymi się zajmujecie.

Moim zdaniem to jest niedopatrzenie a reszta, jak już pisałem, fajna.

PS

napisz +- jakie są koszty stworzenia takiego dzieła i w jaki sposób będziecie promowali ten filmik? Na YouTube to tylko konkurencja będzie to oglądała tak jak teraz :)

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Popieram. Filmik całkiem w porządku.

Trzeba pamiętać, kto jest grupą docelową filmu - klient. Taki gość, któremu trzeba wytłumaczyć co to pozycjonowanie albo long tail bez komplikacji i dewiacji. Przypuszczam, że filmik zrobi wrażenie na potencjalnych klientach. Nawet jeśli nie obejrzy go całego, to doceni wysiłek firmy.

Film zrobiony w określonej konwencji rysunkowo-czarno-białej, ślimaki wyścigowe - dla mnie bomba, nie wiedziałem, ze coś takiego jest :). Jest pomysł, kreacja, żart.

Czy można zrobić lepszy film reklamowy? Pewnie tak. Można też nic nie robić...

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności