Skocz do zawartości

z: vSeo.pl

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie... nie dysponuje az takimi kryteriami ale przy tych zalozeniach systemu chetnie sprawdze jego skutecznosc.

Niestety póki co nie ma chętnych na sprzedaż więc jesli ktos juz bedzie dysponował minimum 100k pkt, ktore nie znikna po dokonaniu przelewu to prosze dokonac przelewu na konto "neon" i przeslac mi na PW numer konta bankowego (mogą być nawet 2-3 osoby żeby nie bylo potem niespodzianek). Uwaga, konieczna faktura vat.

Jak ktos nie wyskoczy z cena z sufitu to przedluzam na kolejne miesiace (pamietaj ze chce potestowac, a system dopiero startuje).

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ja już trochę serwisów dodałem, ale jeszcze 100k pkt. nie mam. Za to chętnie udostępnię za DARMO 5000 pkt. dla pierwszych 5 osób które napiszą na moim blogu coś od siebie + nick w vseo.pl szczegóły: https://www.pozycjoner.biz/darmowe-5000pkt-...ztuk-w-vseo-pl/

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Spoko luz, poczekam za ta paczka - na bezrybiu i rak ryba :) Kupilem 2 paczki i wniosek taki ze w zagłebiu swlowym jakim jest PL, poziom zaplecz jest tak mizerny ze trudno zebrac kilkaset stronek w celu ich spieniezenia. Nie ukrywam ze zdecydowalem sie juz na wieksze ilosci wiec jak ktos raczy dodac pare stron to prosze pisac - aby uniknac sytuacji ze linki pojawia mi sie w ramach jednego IP (malo stron :/) poki co zbieram po 100k od kazdego (jak sie system rozkreci skupie sie na sprzedawcy z najlepszymi warunkami) - wymagam fv.

@FiKaS jak z Ciebie taka figura to chętnie wezmę od Twojej osoby 500k, bo chyba sam też masz kilka stronek z takimi kryteriami wiec nie bedziesz miał klopotu...

Dlatego nie widzę sensu abyś pouczał mnie co mam robić. Skoro mam ochotę kupić 3, 5 czy 10 mln pkt pod swoich klientów którzy złożyli zamówienie to będę to robił nie zależnie czy w swoim arsenale zaplecza posiadam strony spełniające kryteria tego systemu czy nie - mam nadzieje że się zrozumieliśmy Fikas.

Neon skoro masz tak potworne zaplecze to wrzucaj a nie wydawaj kasy na wynajem :) poza tym na kilometr widać że Twoja "oferta" służy tylko nabiciu jakiegokolwiek popytu na te punkty i że jesteś zdealowany z właścicielami systemu. Nie ma w tym niczego złego, ale nie traktuj użytkowników forum jak kompletnych idiotów :P

Wybacz lug, ale w sposób nieuczciwy traktujesz uczciwego użytkownika naszego systemu.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry759221

(mowa jest o kryteriach tego systemu - vSeo.pl nie jest kolejnym systemem premiującym w rotacji site=1, lub spamy z 10 wychodzącymi - możesz się sam o tym przekonać i powiedzieć "wrzucam i nie wydaje kasy na wynajem")

Ze swojej strony mogę jedynie potwierdzić fakt zakupu przez tego usera punktów w systemie od 2 innych.

Ponadto lug, nie widzę problemu abyś Ty czy ktokolwiek jeszcze inny zaryzykował i zweryfikował wiarygodność tego człowieka dostarczając mu kilku milionów punktów a następnie napisał "przepraszam" (ostatnio modne), byłem w błędzie. Z obecnych dwóch sprzedawców jakoś nikt nie napisał że jest inaczej, więc dziwi mnie to że używasz słowa "idiota" w momencie gdy czegoś najpierw nie sprawdziłeś - to świadczy tylko o Tobie.

Pozwolę sobie zacytować własną wypowiedź z innego forum z poprzedniego tygodnia:

Natomiast w kwestii popytu na punkty, również z przeprowadzonych ankiet pośród kilku firm pozycjonerskich wynika, że przy tak wysokich kryteriach systemu będziemy mieli do czynienie z jego wysoką efektywnością (również w stosunku do konkurencji) co w konsekwencji zaowocuje wygenerowaniem wysokiego popytu na punkty - praktycznie większość z ankietowanych jest zainteresowana pozyskaniem punktów już w pierwszym etapie rozwoju systemu.

A skoro jest tak jak pisze Fikas, że Neon zajmuje się handlem punktami w SWL, to tylko brawa dla niego za przedsiębiorczość i szybkość w działaniu.

Nawet nie oczekuje przeprosin, tylko dzialan - przeprosiny nie wygenerują u mnie zyskow - natomiast ktos kto nie kupuje czy nie sprzedaje to wogole w jakim celu zabiera glos w mojej sprawie? Chlopaki, jesli ktos potrzebuje jakiejs umowy na dostawe punktow to pisac, żaden kłopot - mam zamowienia juz na 5 mln.

Neon skoro masz tak potworne zaplecze to wrzucaj a nie wydawaj kasy na wynajem ;) poza tym na kilometr widać że Twoja "oferta" służy tylko nabiciu jakiegokolwiek popytu na te punkty i że jesteś zdealowany z właścicielami systemu. Nie ma w tym niczego złego, ale nie traktuj użytkowników forum jak kompletnych idiotów :)

neon103 kolego drogi, dostalismy info od WIELU userów że wysylasz maile typu:

..,,Mam klientów, powazne firmy, zainteresowane milionami punktów w systemie Vseo, czy je sprzedajesz?"

Albo Ty masz 12 lat i myslisz ze jestes cwany albo uwazasz ludzi za idiotów. Post luq idealnie obrazuje sytuacje wiec prosze nie kompromituj się już bardziej.

Życzyłbym sobie aby wlasciciele vseo zwrócili uwage swojemu ,,naganiaczowi" aby ten nie stosowal tak prymitywnych zagrań. Wjezdzacie Panowie na nasz ogródek a tego nie lubię

adek

statlink.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności