Skocz do zawartości

Mistrzostwo świata 600 K dotacji na WP !

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...

Wracajac do Swiata Kotow to termin uruchomienia projektu mial byc 30 czerwca i cos widac, ze nic sie nie odpalilo. Teraz licznik wskazuje na start na sam koniec lipca, ciekawe czy znow przeloza...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ludzie, litości... Może jednak trochę mniej bezinteresownej zawiści?

Ktoś Wam broni napisać własny projekt i sięgnąć po dotację? U mnie na wsi np. dostało studio fitness, jakieś 600 tysięcy, o ile dobrze pamiętam. Musieli tylko połowę tego dodatkowo wyłożyć z własnej kieszeni, zatrudnić ludzi (bez stworzenia choćby jednego stanowiska pracy nie załapaliby się - wiem, bo też startowałem, i właśnie tych punktów mi zabrakło), a teraz muszą firmę utrzymać przez trzy lata, bo inaczej kasa do zwrotu będzie. Ja im nie zazdroszczę. Nie wygląda, żeby kokosy robili.

Cyfrowa telewizja naziemna i satelitarna, anteny, dekodery - to moja pierwsza robota, wszelkie uwagi mile widziane :)

Informacje, opinie i plotki z Polic, czyli moje zabawy.

Polickie forum - alternatywa dla jedynie słusznego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności