Skocz do zawartości

generator ogromnego zaplecza

Apostezjon

Rekomendowane odpowiedzi

nie jest to dzial z zartami wiec powaznie, wole cpanel, dla mnie przejrzysty i wygodny w uzyciu, directadmin wydaje mi sie okrojony, ale nie o tym ten temat. w cpanel co chce robie od reki i mam duuuuzo wiecej mozliwosci chocby fantastico :)

To, że ty tak uważasz nie znaczy, że tak jest - https://www.webhostingtalk.pl/topic/25479-jaki-panel

Vogan sp. z o.o.

Rabat -20% na konta hostingowe w Group5 i Altblue dla użytkowników forum. Kod rabatowy: optymalizacja2014

To, że ty tak uważasz nie znaczy, że tak jest - https://www.webhostingtalk.pl/topic/25479-jaki-panel

Wiesz to jakby sie spierac co bylo pierwsze jajko czy kura... tez Ci moge wyslac kilka linkow z for gdzie sie dochodza, tylko jaki to ma sens ?

poza tym uzylem w swojej odpowiedzi slowa "wole cpanel" co nie znaczy tyle samo co "cpanel jest lepszy".

nie troluj i nie szukaj zaczepki na sile ;)

Pozdrawiam

zdam niedlugo relacje, mam ciekawy pomysl ktory wlasnie rozwijam, jak sie uda to sprzedam wam pomysl ;)

Apostezjon

czy takie rozwiązanie ma sens ?

Takie nie ma. Zresztą jest wiele drobnych szczegółów przy takich produkcjach mających istotny wpływ na efekt końcowy. W każdym razie na generowanie bełkotu to szkoda czasu. Swego czasu robiliśmy podobny system, mocno rozbudowany, wiele IP, jedna instancja softu, setki domen, jeden ACP, wiele schematów danych i szablonów. Ale to wszystko bazowało na prawdziwym, ludzkim ;) kontencie.

Padniesz szybciej niż próbowałeś wstać.

Uważam, że taka strategia na nic się nie przyda, tym bardziej, że nie masz doświadczenia i wyrzucisz pieniądze w błoto.

Mam nadzieję, że w przeciągu kilku miesięcy stawiania spamu czegoś się nauczysz ;)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Niestety są jeszcze i tacy którzy zeszli z "drzewa pozycjonowania" całkiem niedawno i wydaje im się, że spam generatorem zawojują świat. Zresztą nie ma się co dziwić jak ktoś podchodzi do tego zagadnienia w sposób "wole cpanel" ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ok Panowie zakupilem hosting gdzies indziej - https://hukk.pl/

zobaczymy zobaczymy ;)

Bardzo się starasz zróżnicować zaplecze stawiając na różnych ip, zobacz co się tam przytrafiło

poustawiałem ip dla domen/subdomen tak jak Ty, i część od tak zresetowało

Jeśli faktycznie będziesz miał tych kilkaset domen, jednocześnie narzekasz na Direct Admina podłączając pod nim to wszystko to sobie wyobraź teraz taki reset jaki nastąpił.

Trochę roboty w plecy, a ile nerwów...

Swoją drogą hostingi z cPanel omijam jak mogę

Wiesz to jakby sie spierac co bylo pierwsze jajko czy kura... tez Ci moge wyslac kilka linkow z for gdzie sie dochodza, tylko jaki to ma sens ?

poza tym uzylem w swojej odpowiedzi slowa "wole cpanel" co nie znaczy tyle samo co "cpanel jest lepszy".

nie troluj i nie szukaj zaczepki na sile :)

Pozdrawiam

zdam niedlugo relacje, mam ciekawy pomysl ktory wlasnie rozwijam, jak sie uda to sprzedam wam pomysl :)

Apostezjon

directadmin jak dla mnie to troche upośledzenie serwera , cpanel chocby wygladem budzi zaufanie

Nawet nie pamiętasz co napisałeś i piszesz, że ja troluje... Dobre sobie.

No ale gratuluje wiedzy i doświadczenia skoro:

directadmin = to troche upośledzenie serwera

cpanel = wygladem budzi zaufanie

Jeszcze raz gratuluję podejścia do tematu.

Vogan sp. z o.o.

Rabat -20% na konta hostingowe w Group5 i Altblue dla użytkowników forum. Kod rabatowy: optymalizacja2014

Człowiek urwany z choinki co widać po pierwszym poście, ale nie musicie od razu go tak suszyć :)

Sam do wszystkiego dojdzie i się nauczy, spokojnie :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności