Skocz do zawartości

Nowy katalog - spis fotografów

jaclaw

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do katalogu fotografów.

Akceptowane są jedynie portfolia oraz strony osób lub firm świadczących usługi fotograficzne.

Linki bezpośrednie, skrypcik prosty, z podziałem na województwa, zawsze to darmowy link tematyczny - zapraszam :D

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

O matko, dla mnie to jest bardzo nieintuicyjnie rozwiązane. Wchodząc w województwo nie ma możliwości dodania strony bezpośrednio do niego. Poza tym nie ma nawet subdomeny, ostatnio dodanych wpisów, nic, co mogłoby mnie zachęcić do dodania swojej strony.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Dobrze, że piszesz dodałem link "+ Dodaj się" w poszczególnych województwach. Po kliknięciu w formularzu automatycznie ustawia nam województwo z jakiego tam trafiliśmy. Ostatnio dodane strony również się pojawiły pod mapką.

Teraz zapraszam do dodania wpisu :)

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności