Skocz do zawartości

accer extensa 5220

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Próbuję zainstalować ostatni sterownik do karty graficznej, ale pojawia mi się problem...

... każdy sterownik ze strony accera, gdy instaluję, to wyskakuje mi błąd,. nieznany błąd.

Panowie i nieliczne Panie,

Otóż na początku miałem problemy z zainstalowaniem windowsa xp dlatego, że wyskoczył mi komunikat: Nie znaleziona partycji... Chyba coś w ten deseń. Pierwsze co zrobiłem, to zaktualizowałem biosa... Udaje mi się zainstalować windowsa xp, ale sterowniki do karty graficznej nie działają.

Nie mam juz pomysłów. Oczywiście wcześnie przewertowałem wyszukiwanie Google.

Może ktoś ma takiego laptopa i sobie poradził ze wszystkimi sterownikami w systemie windows xp?

edit:

Problem chyba jest związany z VGA :crazy:

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jakiego masz tego łyndołsa? XP SP2? Jeżeli tak, to koniecznie zaciągnij SP3.

Problem z brakiem partycji, to brak sterowników RAID w Windowsie XP SP1 i SP2. Dopiero w SP3 dodali jego obsługę czy coś? Możliwe, że to pomoże również na grafikę. A jeżeli problem będzie się powtarzał... zresetuj bios, i wgraj czystą kopie SP3...

Miałem takiego laptopa. Całkiem fajny tylko ułamał mi się zawias przy matrycy... musiał cały czas otwarty stać o.O

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności