Skocz do zawartości

Handlowy katalog stron

Styx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Katalog firm bezpośrednio związanych z handlem (sklepy stacjonarne, internetowe, hurtownie itp), ale też wszystkich innych, bez których handel był by niemożliwy (wyposażenie w meble, sprzęt fiskalny, remont lokali i ich wynajem, webmasterka itp) - dla tych ostatnich specjalna kategoria.

N/a zniknęło, pierwsze strony w indeksie, pająki kilka razy były. Jeśli ktoś chętny - może się indeksować z jego wpisem :)

Wymagania:

- opis unikalny min. 350 znaków, logiczny, poprawny stylistycznie i gramatycznie

- anchor - max 50 znaków

- klucze - max 150 znaków

Dodatkowo:

- możliwość zasugerowania własnych podkategorii (można dodać info w uwagach dla moderatora z prośbą o przeniesienie)

- możliwość podania wielu dodatkowych parametrów o firmie w wyznaczonych polach

- dodatkowy link w treści powyżej 1000 znaków

Lecą od razu:

- opisy duplikowane, niestaranne, z błędami

- firmy-krzaki bez danych podanych na docelowej stronie

- darmowe hostingi, domeny

- kilka innych opisanych w regulaminie

Za opisy unikalne nie są brane takie, w których zmieniono 2 x "i" na "oraz", a potem nap... nimi w innych miejscach.

Jeśli komuś szkoda 2 minut na sensowny opis albo kasy na zapłacenie copywriterowi by zareklamować siebie lub swojego klienta - niech nie marnuje mojego czasu.

Nie umiejący czytać 2 zdań powyżej oraz regulaminu mogą liczyć na szybkiego i skutecznego bana.

Szczegóły wpisu nie pokazują "podobnych" - można więc dodatkowo delikatnie podlinkować siebie, a nie konkurencję.

Jako że darmowo, a w katalogu na razie niewiele wpisów - na początek 3 pierwsze, sensowne i unikalne (od różnych userów) dostają premium na 60 dni.

Potem pojawią się następne.

Podziękowania za pomoc: jarcow, Psik, no i - oczywiście - Generał.

Namiar: Handlowy katalog stron.

Edyta: 3 wpisy promocyjne już przyznane, ale opcja dodawania wpisów normalnych nie została zablokowana ;) Osoby oczekujące w kolejce proszę o chwilę cierpliwości.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

• 1 miesiąc temu...
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 95 in /home/fazawars/domains/askway.biz/public_html/includes/db.php on line 12
Lost connection to MySQL server at 'waiting for initial communication packet', system error: 95

Musiał być jakiś chwilowy kaszel serwera. Co zresztą wcale nie jest dla mnie pocieszające, bo to raczej średnia półka hostingów.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Tak właśnie powinno stawiać się katalogi - wszystko zrobione od początku do końca, nie ma niedoróbek, elementów niedokończonych.

A prosta, czytelna templatka jest czasem dużo lepsza od najpiękniejszej i najbardziej kolorowej ;)

Na pewno jeszcze nie raz wrócę do tego katalogu :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Coś mi Panowie za bardzo cukrujecie - przeczuwam kłopoty ;)

hieh hieh :P gdybyście wiedzieli ile mnie męczył :)

bardzo fajny kat :) polecam wszystkim.

(a jak coś złego to na mnie jak coś - jeśli chodzi o funkcjonowanie).

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Od tego są katalogi, od tego są one...

Psik - nie histeryzuj. Mogło być dużo gorzej :D

• 2 miesiące temu...

Dziś podczas moderacji miałem "wykładkę" serwera hostingodawcy i po jego powstaniu okazało się, że zniknęła całość wpisów oczekujących - kilkanaście sztuk.

Próbuję je zreanimować (wiadomość wysłana w wątku Generała), lecz nie wiem czy odniesie to skutek.

Na wszelki wypadek jednak z góry przepraszam, gdyby ktoś nie doszukał się informacji o zgłoszonym przez siebie wpisie - awaria była całkowicie niezależna ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności