Skocz do zawartości

Katalog na autorskim skrypcie, przyjazne link z polskimi znakami

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wrzucałem tu już katalogi na moim skrypcie. Nie podobało sie wiele, od wyglądu po nie-przyjazne linki. Wyglądu póki co nie zmieniłem, ale o linki zadbałem. Mało tego, że są przyjazne to maja polskie literki, trochę to było skomplikowane, ale da się (wielu twierdzi, że lepiej tego nie robić) i to bez pisania oddzielnego kodu dla wyszukiwarek, da sie znaleźć rozwiazania uniwersalne (chyba).

Przy okazji podrzucam kolejny katalog stron i czekam na komentarze i oceny, tylko nie komentujcie proszę wyglądu, to się zmieni lada dzień. Katalog ma się rozumieć jest darmowy i pewnie tak zostanie, no i moderowany ma sie rozumieć.

Jak zwyklę dla Was link do kodu włączającego dodatkową opcję https://katalogblue.com.pl/kod-promocyjny. Wejście tylko z tego forum, za pomocą linka, przeglądarka musi zwracać referer-a.

Pozostałe katalogi też poprawiłem, linki w stopce poniżej

Testowałem w IE i FF pod Win, FF, Opera, Konqueror pod Lin, jesli macie inne i coś nie działa będę wdzięczny za info

C.png

C.png

Kolego, nie widzę sensu zakładania coraz to nowych katalogów i tworzenia do tego osobnych tematów. Dodałeś przyjazne linki, ok, ale reszta pozostała taka sama. Co mają ludzie oceniać? Przyjazność tych linków?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

To samo pomyślałem odwiedzając wcześniej ten wątek, ale nie chciałem w jednym ze swoich pierwszych postów wyjść na 'wszechogarniętego'. Jeżeli już rzeczywiście stworzyłeś jakiś tam (lepszy czy gorszy, nie podejmuję dyskusji) autorski silnik katalogu, to dopracuj go. Zrób dobry wygląd, przyjrzyj się jak to wygląda u "konkurencji". Generalnie obserwuj, wyciągaj wnioski i wprowadzaj udoskonalenia. Ja bym w życiu nie zaprezentował swojego produktu w tak marnym opakowaniu (czyt. grafika). Na starcie serwujesz sam sobie antyreklamę.

Zresztą co tu dużo pisać, ogrom pracy przed Tobą, o ile będziesz chciał z tego wyrzeźbić coś w miarę przyzwoitego... po wyglądzie strony i zawartości kodu widać, że nie będzie łatwo. Powodzenia.

Szablon kuleje mocno. Wszystkie katalogi robisz na tym samym szablonie zmieniając tylko kolory - zrób coś nowego lub chociaż zrób jakieś poprawki tak jak już Ci pisali w innych tematach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności