Skocz do zawartości

[wykonam] teksty do mieszarki.

oldi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

[Wykonam] ciekawe teksty do mieszarki, wskazanej długości i doskonałej jakości.

Dobry tekst do mieszarki to nie klasyczny precel z dodanymi bliskoznacznymi słowami. To tekst, który jest tworzony pod kątem użycia jak największej ilości synonimów. Tajemnica tkwi w takiej budowie zdań, aby ten cel był możliwy do osiągnięcia. Rezultatem jest ładny artykuł, z którego można uzyskać bardzo wiele precli, precli, artykułów ciekawych i zrozumiałych nie tylko dla komputera. Precli, które będą wyglądały jak pisane ręcznie.

{Warto|Należy|Trzeba} {pamiętać|wiedzieć|rozumieć}, że {pisanie|tworzenie|budowanie} {artykułów|precli|tekstów} do {mieszania|zmieszania|mieszarki} nie jest {łatwe|trudne|proste}.

Ja wiem jak to zrobić :-)

Cena: 10 zł/szt. Zdaje sobie sprawę, że bywa taniej, ale czy lepiej? Jakość przede wszystkim. To moja podstawowa zasada.

Z uwagi na sporą ilość zamówień, dla jednej osoby jestem w stanie przygotować max. 10 precli. Oczywiście mowa o pierwszym zamówieniu. Stali klienci to inny temat :-)

oldi.pl@gazeta.pl

0-880019676

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności