Skocz do zawartości

Najlepsze miejsce na H1 w WordPress

gripek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tak jak w temacie - jakie macie zdanie, na temat najlepszego miejsca na nagłówek H1 np. w WordPress?

1. Czy lepiej, aby H1 był na samej górze, jako tytuł witryny zawierający słowo kluczowe dla całego serwisu?

2. Czy lepiej, aby H1 był za każdym razem innym nagłówkiem, zawierającego słowo kluczowe dla tego artykułu w seriwsie?

Z tego co mi wiadomo, nie jest wskazane jest aby H1 dla całego seriwsu było tylko jedno, niezmienne. Czy się mylę?

Przykładowo H1 dla całej witryny to "Projekty Domów" a jedna z podstron serwisu jest o kosiarkach.

Nie lepiej wtedy zastosować H1 "Kosiarki" dla tej podstrony?

ja zazwyczaj robie tak że na każdej stronie.podstronie jest jedno H1 które jest najważniejszym tekstem na stronie, czyli np. nazwa artykułu, w h2 umieszczam linki do podstron gdzie fraza h2 na stronie docelowej jest h1 itp, itd :)

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

h2-h6 dla ważnych fragmentów w tekście np. jakieś pytanie (najlepiej żeby tez zawierało słowo kluczowe)

Do wyróżniania ważnych fragmentów są inne znaczniki. Tymi opatrzyłbym nazwy akapitów/rozdziałów na danej podstronie.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Tak jak myślałem. Zastanawiam się, czemu dopiero teraz mi to przyszło do głowy, po postawieniu kilku wordpressów? :)

PS.

Czy dobrze pamiętam/przypuszczam, że standardowo w instalacji wordpressa a także w większości szablonów nagłówek H1 jest niezmienną, nazwą całej witryny? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności