Skocz do zawartości

Moja strona nie pojawia się w google

kamilZet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Już z miesiąc temu dodałem swoją stronkę do wyszukiwarki google poprzez add url, potem za jakieś 2 tygodnie znów próbowałem ją dodać i wyświetlił się komunikat że wszystko ok i że w najbliższym czasie pojawi się ona w google, lecz do tej pory jej nie ma.

Co może być nie tak?

Wcześniej dodałem moje forum to po jakichś 2tyg. już było zaindeksowane w wyszukiwarce, a stronki tej jak nie było tak i nie ma :)

Oto adres strony: https://czystypomnik.pl

Dziękuję z góry za pomoc :)

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Poradnik na temat tego jak szybko zaindeksować nową stronę w Google + jak zdobyć mocny link.

1. identi.ca - tutaj link

2. zakładamy konto, wydaje mi się, że nie muszę tutaj pisać jak to zrobić. Bardzo ważne jest aby w polu "Strona domowa" wpisać adres swojej strony www oraz uzupełnić wszystkie pola (nawet te nieobowiązkowe)

3. Aktywujemy konto.

4. Piszemy jakiś tekst typu: "Jestem tutaj nowy mam nadzieję, że będzie mi się tutaj podobało"

5. Subskrybujemy największe grupy.

6. Gdy osiągniemy limit subskrybujemy wszystkich członków w grupach, również do osiągnięcia limitu.

7. Cieszymy się z zaindeksowanej strony

Czas indeksacji, według mojego doświadczenia, jest zazwyczaj odwrotnie proporcjonalny do ilości/mocy linków prowadzących do danego adresu.

Zdobądź jak najwięcej linków, skorzystaj ze sposobu urlsite.eu + dodaj pare komentarzy na jakichś tematycznie powiązanych blogach, napisz kilka postów na forach związanych tematycznie(w stopce umieść link do swojej strony) - w ciągu kilku dni Twoja strona będzie na pewno w indeksie.

Ciemna strona mocy!

sugeruję Ci skorzystać z usług któregokolwiek z "normalnych" użytkowników forum... mniej wydasz, niż na adwords, jeśli nie masz pojęcia jak to zrobić.

powyżej masz kilka osób, które chętnie się tym zajmą za drobne wynagrodzenie (bo ja jestem za drogi :))

pozdrawiam

dymna.jpg

No właśnie nie mam pojęcia i może ktoś miły podałby mi jakieś linki żeby coś się nauczyć? :)

Z całym szacunkiem: masz 2 możliwości do wyboru:

1) usługę zlecasz konkretnej osobie/firmie - na pewno znajdziesz takie na PiO

2) chcesz się czegoś nauczyć i zaczynasz chociażby od wertowania tego forum, polecam zacząć od przyklejonych tematów w dziale dla początkujących i skutecznie poszerzać swoją wiedzę

Powodzenia ;)

Ps. Pamiętaj o wyszukiwarce :P

tak jak napisał raado:

- chcesz się uczyć - wszystko jest na tym forum (zacznij od działu dla początkujących), ale to tylko jak masz dużo czasu (nie żartuję)

- chcesz szybko być na dobrych miejscach i zarabiać na swojej stronie - wybierz profesjonalistę (nie jest tanie, ale się zwraca)

- chcesz zaoszczędzić pieniądze, nie zależy Ci na pozycji i czasie, ale nie masz czasu na naukę - wybierz jakiegoś "uczniaka" z ofert (również na tym forum)

w dwóch ostatnich przypadkach napisz po prostu na PW i spytaj wprost o cenę, pisząc najpierw bardzo specyficznie, co chcesz osiągnąć

dymna.jpg

Dodaj sobie link w stopce tego forum, to w kilka dni Ci wszystko za indeksuje. A na przyszłość po prostu linkuj i to wszystko. Nie licz na formularz dodawania strony bo to bez sensu, znacznie szybciej jest linkować, to robot sam znajdzie.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności