Skocz do zawartości

Katalog stron - Katalog.Gdzie.Biz

maxseo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wielkie dzieki za zmiane :yahoo: przy okazji zmienilem miniaturke Twojego katalogu u siebie - a zrobilem to z czysta przyjemnoscia.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

post na temat mojego katalogu jest:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=5972

Miniaturke Twojego zmienilem :yahoo:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

This Account Has Been Suspended

czy tylko mi się takie coś pokazuje?

95888[/snapback]

Nie nie tylko, tobie

Op....lem ich porzadnie. Nigdy wiecej zadnego ehostpros.com, to z tym hosting jestem i dlatego ze katalog zyskal na popularnosci, a ma zuzytego tylko 50% transferu to mi zablokowali konto.

Czy znasz albo znacie jakis dobry hosting w Polsce. Prawdopodobnie przyspieszy to tez ladowanie strony...

Pozdrowienia

min. 200 znaków w słowach kluczowych??? Wydaje mi się to lekkim przegięciem.

96076[/snapback]

Wcale nie, mozesz np zamiest jednego slowa kluczowego np samochod, dopisac samochody, samochodowy, samochodowe, samochodach, samochodu itd.

Zwiekszasz szanse odnalezienia swojej strony w katalogu, i w google

Zwiekszasz szanse odnalezienia swojej strony w katalogu, i w google

A nie uważasz, że jest to moja sprawa i ja o tym powinienem decydować a nie wpisywać niepotrzebne mi słowa kluczowe?

96094[/snapback]

Nie uwazam, jak Ci sie nie podoba, nie dodawaj strony, nie uwazasz?

jak Ci sie nie podoba, nie dodawaj strony

no jasne, przecież to wolny kraj. Niestety niektórzy się boją krytyki jak ognia.

96139[/snapback]

Jesli uwazasz ze sie boje krytyki, to zle myslisz. Przemylalem to co napisales, i 'uwazam' ze dzieki dodaniu duzej ilosci slow kluczowych zyskujecie wieksza szanse odnalezienia w katalogu, czyli nic nowego nie wymyslilem

Czego sie obawiam to bezsensownej krytyki. Lubie natomaist konstruktywna krytyke. Jesli bys takiej uzyl, to napewno nikt by sie nie obawial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności