Skocz do zawartości

Obrazy, plakaty

ifotograf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym abyście spojrzeli krytycznym okiem na sklep, zgłosili swoje uwagi, teksty i dokładne opisy produktów będą w weekend aktualizowane, natomiast chcialbym poznać opinie na temat przejrzystości oraz łatwości zamawiania towarów - czy jest wszystko łatwe i jasne.

Możecie zrobić zamówienia testowe - w nazwisku wpiszcie test.

Chciałbym tez zobaczyć jak strona wytrzyma obciążenie, jak najlepiej to zbadać , ile użytkowników na raz możne znajdować się na stronie.

Kupon rabatowy dla was: 15467568

www.ifotograf.pl

Pozdrawiam

grupa Eion

Stronka nawet daje radę choć na pierwszy rzut oka nie wygląda to na sklep.

Na szybkiego co zauważyłem:

- te same tytuły, opisy do wszystkich podstron

- ten myk z fotolią to nie wiem czy za bardzo legalny jest, lepiej kupić abonament i pościągać sobie obrazy.

No właśnie z abonamentem to by było nielegalne, jeżeli pobrał bym obraz z abonamentu to jest to licencja tylko na jeden projekt, a nie obejmuje to reprodukcji i druku zdjęcia nie zmienionego, samego.

Natomiast tak jak to jest teraz to jeżeli ktoś kupi z produkt to do każdego zamówienia wykupuje licencje z fotoli i w takiej formie fotolia dopuszcza wykorzystanie API.

witam,

Stronka nawet daje radę choć na pierwszy rzut oka nie wygląda to na sklep.

Zgadzam się w 100%, mógłbyś np zrobić poziomy pasek kategorii (umieść go pod nagłówkiem) bo jak na razie kategorie znikają w topie. Ponadto ja np nie mogę 'najechać' na kategorię 'Do kuchni' bo menu się chowa (Chrome).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności