Skocz do zawartości

AdHref.pl - Nowa sieć reklamy kontekstowej

AdHref.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w sieci AdHref klienci rozliczają się wyłącznie w modelu CPC, ale przy wykorzystaniu obu form reklamowych (intekst i boksy) można uzyskiwać wysokie stawki efektywnego CPM (eCPM), nawet do 3 zł za 1000 wyświetleń.

Zapraszam do rejestracji, pomożemy przy wdrażaniu reklam,

pozdrawiam,

Andrzej Klimek

AdHref.pl - sieć reklamy kontekstowej

Andrzej Klimek

tel. 0508 308 652

email: andrzej.klimek@trafficmedia.pl

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zapowiada się ciekawie.:D

Edit.

Ok przetestowałem i bardzo mi się spodobał system..

Jednak:

Jedyne do mnie wkurza to to iż trzeba czekać na akceptacje stron.

Dodatkowo przydała by się funkcja masowego dodawania stron.

W panel wydawcy -> witryny przydało by się sortowanie według Min. koszt Przychód Statystyki Bilans Status

Ale system ogólnie świetny. Polecam.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

w sieci AdHref klienci rozliczają się wyłącznie w modelu CPC, ale przy wykorzystaniu obu form reklamowych (intekst i boksy) można uzyskiwać wysokie stawki efektywnego CPM (eCPM), nawet do 3 zł za 1000 wyświetleń.

co to jest intekst a co boksy? I co to jest eCPM ktoś musi 1000 razy kliknąć w jakąś reklamę? Czy 1000 wejść na moją stronę musi być?

I nie dostałem odpowiedzi czy oprócz tego programu mogę wyświetlać reklamy z jakiegoś innego?

Mi tylko chodzi o 2 program żeby dostawać kasę za ilość odsłon.

Wiec prosił bym oprócz powyższych odpowiedzi o krótką odpowiedź na to pytanie? Czy jest a ADhref jakaś reklama żeby płaciła tylko za ilość odsłon?

@dwstaw

Czas oczekiwania na akceptacje witryny wynosi max. do 3 godz. i wynika z konieczności weryfikacji strony i przypisania jej kategorii.

@kostek1

Intekst, to reklama emitowana w dymkach, które wyświetlają się po najechaniu myszką na podlinkowane słowo w tekście witryny, a boksy, to banery o różnych wymiarach, w których emitowane są reklamy (podobnie jak w adsense, ale z dodatkowymi grafikami)

eCPM, to kwota jaką zarabia się na emisji reklam w przeliczeniu na 1000 odsłon, np.:

reklama AdHref była emitowana na 1 mln odsłon serwisu, wygenerowała 15'000 kliknięć, po 0,20 zł każdy, czyli łączny zysk wynosi 3000 zł, czyli eCPM wynosi 3 zł

W sieci AdHref wszystkie reklamy są rozliczane w modelu CPC, nie ma reklam rozliczanych na odsłony.

pozdrawiam,

Andrzej Klimek

AdHref.pl - sieć reklamy kontekstowej

Andrzej Klimek

tel. 0508 308 652

email: andrzej.klimek@trafficmedia.pl

Przetestowałem, niestety niektórzy użytkownicy donieśli mi, że nie mogą wejść na moją stronę od czasu wprowadzenia reklam, cały czas wczytywanie stawało im na ładowaniu adhref. Dodatkowo zdarzały się dni, kiedy miałem np. 30 wyświetleń, 6 kliknięć i 0,00zl, więc szybko zrezygnowałem. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć ciekawszą ofertę dymków u kogoś innego (choć być może mi się nie uda i z podkulonymi uszami wrócę do adhref ^^").

Przetestowałem, niestety niektórzy użytkownicy donieśli mi, że nie mogą wejść na moją stronę od czasu wprowadzenia reklam, cały czas wczytywanie stawało im na ładowaniu adhref. Dodatkowo zdarzały się dni, kiedy miałem np. 30 wyświetleń, 6 kliknięć i 0,00zl, więc szybko zrezygnowałem. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć ciekawszą ofertę dymków u kogoś innego (choć być może mi się nie uda i z podkulonymi uszami wrócę do adhref ^^").

Kod adhrefa daj w stopce i po problemie

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności