Skocz do zawartości

Flash a pozycjonowanie

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znalazłem wcześniej takiego tematu, więc zaproponuję dyskusję na temat pozycjonowania stron flash'owych. Jak wiadomo pajączki nie potrafią czytać zawartości plików Flash, więc jakie są Wasza metody pozycjonowania witryn wykonanych w tej własnie technologii...

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Pozycjonowanie polega na takim dostosowaniu witryny, aby po wpisaniu określonego hasła w wyszukiwarce internetowej, Twoja strona znalazła się możliwie na jak najwyższej pozycji. Sztuka ta wcale nie jest łatwa, a korzyści jakie przynosi są zdumiewające! Z tego powodu powstało mnóstwo firm internetowych świadczących tego typu usługi, jednak niestety pobierają one opłaty od około kilkuset do nawet kilku tysięcy zł, jakość ich usług jest nie najlepsza, a efekty są krótkotrwałe. Z tego powodu postanowiliśmy zaoferować wysokiej jakości usługi pozycjonerskie po bardzo przystępnej cenie i długotrwałym efekcie.

He he zartownis :)

Jastrzębia Góra - kwatery prywatne, mapa, zdjęcia, noclegi

Twoje prawo jazdy - Irlandia Północna

Nie znalazłem wcześniej takiego tematu,....

źle szukałeś
...Jak wiadomo pajączki nie potrafią czytać zawartości plików Flash

to chyba tylko Tobie 'wiadomo'

źle szukałeś

...więc jakie są Wasza metody pozycjonowania witryn wykonanych w tej własnie technologii...

takie same

źle szukałeś

Czytaj forum

Amen

Nie znalazłem wcześniej takiego tematu, więc zaproponuję dyskusję na temat pozycjonowania stron flash'owych. Jak wiadomo pajączki nie potrafią czytać zawartości plików Flash, więc jakie są Wasza metody pozycjonowania witryn wykonanych w tej własnie technologii...

95445[/snapback]

Były tematy tej kategorii. Jesteś mastahą pozycjonerskim i nie wiesz, że Gugel czyta zawartość Flasha? :)

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

...Jak wiadomo pajączki nie potrafią czytać zawartości plików Flash

to chyba tylko Tobie 'wiadomo'

źle szukałeś

95486[/snapback]

Does Google index sites that use Macromedia Flash?

The Google index does include pages that use Macromedia Flash. However, our crawlers may experience problems indexing Flash pages. If you're concerned that Flash content on your pages may be inhibiting Google's ability to crawl your site, you may want to consider using a text browser such as Lynx to examine your site. If features such as Flash keep you from seeing all of your site in a text browser, then search engine spiders may have trouble crawling your site.

You may want to consider creating HTML copies of these Flash pages for our crawler. If you do, please be sure to include a robots.txt file that disallows the Flash pages in order to ensure that our crawler doesn't recognize these pages as duplicate content.

no ale co z tego?

wpisz sobie filetype:swf i zobacz jak czyta.

95810[/snapback]

Nie chodzi mi o to, że nie czyta plików flash (jak najbardziej czyta), tylko, że nie czyta ich zawartości (tekstu w animacjach, linków w ActionScript itp.)

...jak najbardziej czyta), tylko, że nie czyta... tekstu w animacjach, linków w ActionScript itp.

Na przyszłość uściślaj... zapytałeś czy czyta a więc czyta.

[edyta]

Ale jestem mądry... prawda zero3 ?

95895[/snapback]

Powiedziałem, że nie czyta ZAWARTOŚCI, a nie, że nie czyta plików flash. I nie zaptyałem CZY czyta, tylko pytałem o wasze metody pozycjonowania stron we flash'u. Proszę czytać uwazniej posty nastepnym razem :)

...pytałem o wasze metody pozycjonowania stron we flash'u.  Proszę czytać uwazniej posty nastepnym razem  :)

95920[/snapback]

Jasne... proszę czytać uważniej:

...
...więc jakie są Wasza metody pozycjonowania witryn wykonanych w tej własnie technologii...

takie same

źle szukałeś

...

95486[/snapback]

Pozdrawiam... :(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności