Skocz do zawartości

[startup] Darmowy konwerter dokumentów do PDF

OMG

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Przedstawiam Wam:

Darmowy konwerter dokumentów, arkuszy, obrazów, prezentacji do PDF

Adres strony: https://FileToPDF.net

Chciałem zachęcić wszystkich użytkowników PiO do korzystania z mojego darmowego konwertera dokumentów do pliku PDF.

Aktualnie obsługuje on formaty: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, PPS, TXT, RTF, ODT, XML, HTML, WPS, WRI, SXW, SDW, ODS, ODP, ODG oraz inne.

Na dniach będzie zrobiona pełna obsługa plików graficznych.

Wkrótce mam zamiar, także udostępnić narzędzia dla deweloperów pozwalające bezpłatnie konwertować dokumenty do PDF na swoich stronach internetowych i w programach.

Może się taki moduł przydać jak ktoś np. prowadzi stronę statystyk internetowych i chce w czasie rzeczywisty wygenerować raport ze statystyk do pliku PDF.

Mam nadzieję, że kiedyś ktoś z Was skorzysta i będzie zadowolony.

Sugestie, krytyka, komenarze w temacie mile widziane.

Współpraca i kontakt: pomoc(małpa)filetopdf.net

Proszę o dostosowanie postu do regulaminu https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=38782 , w przeciwnym wypadku zostanie przeniesiony do kosza.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Fajny projekt, dziwi mnie dlaczego po polsku? Po angielsku będziesz miał więcej userów :unsure:

Zdecydowanie brakuje regulaminu i polityki prywatności - w końcu ludzie wgrywają tam jakieś dokumenty :D

Powyżej 2MB będzie płatne?

Fajna sprawa, aż chciałbym się zapytać jak to działa? :D Jaka biblioteka na serwerze?

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Regulamin i politykę prywatności już zrobiłem :soczek:

Można tylko przesyłać pliki do 2MB, więcej może kiedyś, jak będę dysponował lepszym łączem na serwerze konwertującym. Wszystko całkowicie za darmo, nie mam zamiaru pobierać żadnych opłat.

Na angielski język przetłumaczę dopiero później jak, będę wiedział, że wszystko chodzi "cacy", tak to zdarzają mi się awarie. Jak napisałem jest to dopiero "startup".

Na serwerze serwisu nie ma konkretnej biblioteki do konwertowania. Tam jest tylko skrypt komunikujący się z innym serwerem, który ma uruchomioną usługę serwera www tylko do tego zaprogramowaną.

W skład serwera konwertującego wchodzą:

- 3 programy: usługa serwera www, program zarządzający kolejką plików i ich usuwaniem przez nadpisywanie po określonym czasie, program konwertujący do PDFa korzystający z GhostScript'a

- darmowe oprogramowania do podglądu obsługiwanych plików

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności