Skocz do zawartości

Przeskoczenie innej strony, z większym PR?

Auto-Podlasie.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pozycjonuję stronę poprzez dodawanie Presell Pages przez jedną firmę, i sam dodaje czasami stronę do katalogów. W ciągu 3 tygodni na 9 fraz, 4 są w TOP 10, przez 3 tygodnie dodawane było 3-6 linków dziennie, teraz zwiększyłem do 15-20, czy to nie jest nic dziwnego że tak szybko wszedłem do TOP 10? Frazy mają od 100 do 3500 wyszukań miesięcznie, a ilość wyników od 200tys do 800tys. Pytam o to ponieważ mam 1 "konkurenta" który jest chyba na każdą moją frazę pierwszy, PR=3 a wiek domeny 6 lat, z tym że wydaję mi się że strona nie jest typowo pozycjonowana tylko żyje własnym życiem, i od może roku dwóch lat, odwiedzają ją użytkownicy, bo nie ma innej strony o podobnej tematyce na te słowa kluczowe. Czy jest szansa przeskoczyć taki serwis w google, jak google patrzy na taka "rywalizację"? Mój serwis działa od miesiąca, PR=0.

Auto Giełda Podlaska -

https://auto-podlasie.pl

Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

Jasne, że możesz go przeskoczyć, pr i wiek to nie wszystko, wystarczy popatrzeć na takie frazy jak np. kredyty. Linkuj dalej, możesz nawet zwiększyć ilość dodawanych linków.

linkuj linkuj, bo długo się pozycjami nie nacieszysz jak FSB minie, a nie będziesz miał dobrego zaplecza.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

* Fresh Site Bonus / FSB - Algorytm google który promuje na pewien okres młode strony. Długość tego okresu zależy od konkurencyjności fraz.

Radzę poczytać Słownik Małego Pozycjonera, dla zapoznania podstawowych zagadnień oraz zagłębić się w lekturę działu Dla początkujących, jak również całego forum. Znajdziesz masę pożytecznych tematów i rozwiązanych już problemów.

Powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności