Skocz do zawartości

kopia bazy danych bez dostępu do PHPMyadmin

piotreek

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

jak zrobić kopie bazy danych bez dostępu do phpmyadmina?

są jakieś skrypty do tego? troche szukałem ale nic nieznalazłem

oczywiście chodzi mi o bazę MYSQL,

ps. oczywiście mam dostęp przez ftp :)

z góry dzięki za pomoc :)

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

mi chodzi raczej o jakis prosty skrypt, który twoży backup bazy danych, chciałem dodać taką opcje w skrypcie który pisze
Skoro sam piszesz to napisz sobie skrypt który odczyta zawartość tabeli i zapisze je do pliku tekstowego Czyli podobnie jak robi to mysqladmin..

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Mion, skleroza nie boli ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=4782

98276[/snapback]

Prawdę powiedziawszy nie widzę związku. Może wyjaśnisz mi co masz na myśli w swojej wypowiedzi ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion, skleroza nie boli B)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=4782

98276[/snapback]

Prawdę powiedziawszy nie widzę związku. Może wyjaśnisz mi co masz na myśli w swojej wypowiedzi ?

98861[/snapback]

Napisales piotreekowi, zeby sam naisal skrypta, a sam wczesniej podales linka do skryptu tworzacego kopie bazy. To mial byc zart, nie bierz tego do siebie (tzn. czytaj posty wraz z emotkami) ;)

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności