Skocz do zawartości

Robimy kretyna ?

don

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

śmiertelna nie śmiertelna ale choroba będzie trwała 5 lat :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

dołączam się. linki umieszczone.

ciekawe kiedy rząd będzie płacił pozycjonerom za milczenie, lub też robienie pozytwnego pozycjonowanie :D

np. stronka Kaczora na "dobrobyt" hehe

Bardzo się ciesze, że moja inicjatywa linkowania znalazła zainteresowanie. Jestem wsciekły na wynik wyborów, tanie sztuczki kaczora z wermahtem, publikacją raportu o zniszczeniach wojennych wprowadzając germanofobię wśród starszych i mniej skomplikowanych wyborców. Całe to gadanie to kiełbasa wyborcza bez pokrycia. Teraz kaczor z kolesiami lepperem i rydzykiem będzie tworzył IV RP rozliczając przez kolejne 5 lat afery które i tak zostaną enigmami. Wzrost gospodarki a co za tym idzie budżetów reklamowych naszych klietów stoi pod wielkim znakiem zapytania.

PS Podlinkowałem obie frazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności