Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam dwa pytania:

Co to sa Presell Pages? To sa precle na Wordpressie i innych platformach, czy tylko webmini z artykulami?

Skoro skrypt nie ma cronu to jak sie dodaje - ustawiam projekt, klikam dodaj i moge wylaczyc przegladarke a skrypt przeleci wszystkie katalogi od poczatku do konca i doda gdzie sie da, czy musze to nadzorowac?

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@Carnagge - na razie WM z artami.

Włączasz przeglądarkę (i nie wyłączasz), idziesz na kawę/piwo czy coś tam i leci non stop po całej bazie.

W praktyce możesz przerwać i odpalić w dowolnym momencie od dowolnego katalogu.

Przeczytaj wypowiedzi Sylwina - niedługo ma być aktualizacja z cronem.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

nie wiem czy już była mowa, ale jak już będzie wersja z cronem i projektami w każdym dodawaniu, to mnie osobiście by się przydała możliwość wyboru do jakiego rodzaju/typu/skryptu (niepotrzebne skreślić) katalogów chce dodawać w danym projekcie :)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Do całej zaktualizowanej bazy programu dodawanie trwa od 40 minut do 3 godzin. Zależy to od wielu czynników - włączonego pingowania wpisów, konieczności odczytu tokenów w WebMini, szybkości serwera. Aktualizacja do wersji cron przyspieszy dodawanie gdyż w jednym czasie będzie wykonywanych kilka zadań (sprawdzone rozwiązanie z pozycjo.net). Oczywiście tradycyjne dodawania będzie dalej dostępne dla mniej zaawansowanych użytkowników i/lub korzystających ze słabej jakości hostingu. Wersja cron będzie rozwiązana w taki sposób: jeśli projekt będzie ustawiony na 100 wpisów dziennie - 100 wpisów faktycznie będzie dodanych, system będzie zabezpieczony przed ograniczeniem czasu wykonywania skryptu, padami serwera - będzie praktycznie bezawaryjny (jak na pozycjo.net).

A jak to jest z tą captcha dla webmini - w sensie jeżeli w bazie go nie ma - to sam rozpoznaje... ale w bazie sobie nie zapisuje co ostatecznie rozpoznał, to chyba mało wydajne - bo rozumiem, że idea tego iż jest tam zapisana przyspiesza katalogowanie. A gdy nie ma - to dłużej musi "pomyśleć" nim rozpozna - tyle, że chyba powinien to zapisać w bazie by następnym razem nie tracić już na to czasu.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Witam także jestem posiadaczem tego narzędzia od kilku dni przydałoby się odfiltrowanie katalogów

-Sprawdzanie automatyczne katalogów czy niema bana czy istnieje jeszcze katalog

- Możliwość dodawania więcej wpisów naraz

- Oczywiście cron mile widziany

Wielkie dzięki za szybki kontakt w razie kłopotów to duży plus

Oraz wielkie dzięki za ciągły rozwój dodawarki

Tylko tak dalej...

Pozdrawiam

Z plusów nowej wersji:

katalogi zostały podzielone (tzn zniknął problem z długością opisów)

można dodawać własny "śmietnik" linkowy

Minusów na razie nie zaobserwowałem.

Również chcę podziękować za szybki kontakt.

Pozdrawiam,

Konstanty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności