Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj zależy jakie masz oczekiwanie co do tego narzędzia Ja muszę powiedzieć że jestem zadowolony z tego narzędzia i można zrobić nim wiele rzeczy (wszystko zależy od pomysłu) Jaka skuteczność ?? Mi wystarczy nie będę zachwalał bo zaraz ktoś napisze że jestem "bratem sprzedającego narzędzie" Zobaczymy dopóki do póty będą istniały katalogi webmini i można z nich zdobyć BL ma sens te narzędzie Jednemu się spodoba drugiemu nie,mi to wystarcza i jestem zadowolony

Pozdrawiam

Aktualizacja jest w trakcie pisania, dodatkowo do systemu dołączony zostanie (oprócz zadań cron, zapisu projektów oraz dodawania do MocneLinki) "Indeksator" - system przyspieszający indeksację stron w wyszukiwarkach - jak działa przekonają się posiadacze esCat MAX. Przepraszam za opóźnienie (spowodowane jest chorobą oraz pracami nad SEO Rewolucją).

Czyli za ile można spodziewać się tej aktualizacji? bo zapowiada się ciekawie. Póki co duży za ten skrypt.

A można coś więcej się dowiedzieć na temat seo rewolucji?

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

SEO Rewolucja będzie czymś wyjątkowym - czymś co posiada bardzo dużą moc pozycjonerską. System jest już praktyczne na ukończeniu - zapewniam, że warto czekać ;) Jeśli chodzi o cenę za system esCat MAX - jest maksymalnie niska.

SEO Rewolucja będzie czymś wyjątkowym - czymś co posiada bardzo dużą moc pozycjonerską. System jest już praktyczne na ukończeniu - zapewniam, że warto czekać :D Jeśli chodzi o cenę za system esCat MAX - jest maksymalnie niska.

Tyle to mówi każdy autor programu, który jest przeznaczony na sprzedaż ;]

Tymczasem przydałby się wreszcie cron od escata :)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

jak to jest z tymi wymaganiami?

przed chwilą jeszcze sprawdzałem, żeby nie było że coś nieaktualne itd.

Na aktualnej aukcji wersji MAX

masz napisane coś takiego:

Do prawidłowego działania systemu wystarczy dowolny hosting z Curl np. dowolny hosting ze strony: https://ionic.pl/hosts_exp.phpp

na podanej stronie widnieje za to taki wpis:

Nie pozwalamy na aplikacje; adder, publiker itp.

Czyli w końcu wystarczy ich dowolny hosting, lub podobny, czy też jednak katuje się tym maszynę i można wylecieć z hostingu po uruchomieniu Twojego programu?

proszę o odpowiedź, bo tylko ta wątpliwość powstrzymuje mnie od zakupu.

pozdrawiam, Rafal

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności