Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@RamigoS - esCat MAX nie powoduje dużego obciążenia maszyny. System testowałem na wielu hostingach - działa bardzo dobrze.

dzięki za odpowiedź, trochę jednak martwi mnie ten wpis na tym przykładowym koncie - miejmy nadzieję, że zadziała i nie zrażę hostingu do siebie:)

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Dziękuje wszystkim - esCat przyjął się bardzo ciepło na rynku :D Brak jakichkolwiek problemów z obsługą oraz bezawaryjność sprawiła, że produkt się spodobał.

Funkcje które będą dostępne w najnowszej wersji:

- Dodawanie do presell pages MocneLinki

- Indekator (system znacznie przyspieszający indeksację w wyszukiwarkach)

- Projekty oraz zadanie cron (dotyczy dodawania do katalogów oraz presell pages)

Proszę o propozycje dotyczące dalszego rozwoju, jeśli będą rozsądne zostaną dołączone do najnowszej wersji :piwo:

Brak jakichkolwiek problemów z obsługą

słodko, słodziej..

a ja widze, że podobnie jak w r.i.p. pozycjo.net w raportach są linki do innych niż własne wpisy.

więcej - w takich sytuacjach jest regularne przesuniecie o jeden wpis, tzn. pobierany jest adres.. poprzedniego wpisu do katalogu

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Proszę o propozycje dotyczące dalszego rozwoju, jeśli będą rozsądne zostaną dołączone do najnowszej wersji :)

Może rozwinięcie funkcjonalności sprawdzania pozycji:

- możliwość edycji projektu (w celu np. dodania nowej frazy)

- zapis pozycji z datą sprawdzenia (nie myślę nawet o jakichś wykresach, ale przynajmniej zestawienie: data + pozycja)

Dodatkowo zliczanie ilości znaków/słów w opisach, tytułach.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

System posiada wbudowany system odczytu tokenów - trzeba pamiętać, że nie jest to człowiek i nie jest w stanie odpowiedzieć na każde pytanie - dlatego w standardowej bazie jest zastosowany układ: webmini|adres katalogu|odpowiedź

Aby osiągnąć większą skuteczność dodawania w katalogach webmini pochodzenia własnego lub z aktualizacji należy po prostu w edycji bazy wpisać odpowiedź.

Brak jakichkolwiek problemów z obsługą (...)

Proszę o propozycje dotyczące dalszego rozwoju, jeśli będą rozsądne zostaną dołączone do najnowszej wersji ;)[/b][/i]

Zasadniczo problemem z obsługą jest brak opcji limitowania liczby wpisów na dzień. Kiedy można spodziewać się crona (oprócz tego, że na gwiazdkę 2010)?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności