Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pozyskałem wersję Max przez Allegro i próbnie uruchomiłem. Jeśli można, mam kilka uwag:

1. Brak obsługi kodu HTML w opisie: nie wstawię ani obrazka, ani linka w treści. Bardzo szkoda. Jeszcze bardziej szkoda, że zobaczyłem to dopiero po fakcie;

2. Brak opcji (przycisku): Wstrzymaj dodawanie (by można np: było poprawić tekst);

3. Projekty czy cokolwiek co pozwoli edytować czy sprawdzić co już dodałem (jak pisali koledzy wcześniej).

Nalegałbym zwłaszcza na kod HTML w treści.

PS.

Przy każdorazowym dodawaniu wpisu widzę tekst: Tytuł max 35 znaków. Czy to oznacza, że pole tytuł nie obsługuje mieszarki [tytuł pierwszy|Tytuł drugi]?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

hmm... ja dziś dodawałem katalogi i mieszarkę wykorzystywałem, ale takiego komunikatu nie miałem, innym razem gdy rzeczywiście przekraczał to skrypt krzyczał.

to zatrzymywanie i zapamiętywanie to rzeczywiście powinno być, wtedy nie trzeba nawet crona, bylebym miał kontrolę i mógł samodzielnie na chwilę codziennie odpalić. Oczywiście Cron byłby lepszy, ale póki nie ma to wprowadź Sylwin takie rozwiązanie, bo póki co to pozostaje zatrzymywanie i kopiowanie adresu, a potem wklejanie i uruchamianie na nowo.

Mam nadzieję, że aktualizacja z Cronem nie zedrze skóry z obecnych użytkowników i aktualizacja będzie możliwa

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Właśnie skończyłem dodawanie pierwszej strony: Poprawnie dodano do 3064/5992 katalogów, skuteczność 51%. Mówię o dodawaniu tylko do Webmini. Zastanawiające i trochę smutne jak na soft za 160 zł :-/

Mnóstwo razy widziałem komunikat "nie dodano, tytuł może mieć tylko 35 znaków". Rzecz jasna, moje tytuły mają zawsze mniej niż 35 znaków i w dodanych wpisach (wg. raportu) widzę tytuły poprawnie napisane (z przygotowanych {mieszanych|tytułów}).

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

@Bielack

1. Oczywiście że jest obsługa kodu html w dodawaniu artykułów do webmini!

2. Będzie w aktualizacji

3. Będzie w aktualizacji

Skuteczność nie zależy od systemu tylko od bazy i czy w danym momencie działa dany katalog, przygotowuję nową bazę.

Jeśli widzisz komunikat "nie dodano, tytuł może mieć tylko 35 znaków" - to faktycznie masz dłuższy tytuł - to jest odpowiedź z katalogu nie skryptu.

@Bielack

1. Oczywiście że jest obsługa kodu html w dodawaniu artykułów do webmini!

W moim przypadku zamiast obrazka był wyświetlany kod html i zamiast linka w treści był wyświetlany kod html - kod był potraktowany jak zwykły tekst. Na Twoje życzenie chętnie podeślę mój tekst byś mógł wskazać mi błąd - będę wdzięczny, bo bardziej interesuje mnie sprawnie działający automat, nić słowne przepychanki.

pozdrowienia

Ustaw CHMOD 777 na wszystkie pliki z folderu baza

Jak to zrobić? Używam Total Commander, po zgraniu plików i prawym properties, widzę, ale nie mogę nic zmienić.

I jeszcze po zalogowaniu mam stronę informacyjną, gdy klikam "dodawanie" to znowu się muszę logować i znowu mam stronę informacyjną i tak w kółko.

Jak to zrobić? Używam Total Commander, po zgraniu plików i prawym properties, widzę, ale nie mogę nic zmienić.

jak połączysz się z FTP przez Total Commander to Pliki -> Zmień atrybuty... i ustawiasz 777

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności