Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cały czas zastanawiam się czym dopalić swoje zaplecze żeby zyskało moc. Już byłem zdecydowany na esCat max, ale czas jaki oczekuje na aktualizację z cronem skutecznie mnie zniechęca, czytałem dalej na pio i znalazelm omniadd. Jestem w kropce..Co wybrać??

Środki prezentacji wizualnej. Tablice i gabloty. Zajrzyj: https://www.prosymetric.pl/

Ja też mam właśnie ten dylemat, jestem bardziej za esCat po przeczytaniu setek postów, nie mniej jest jakieś ale zawsze. Z tego co obserwuję na przełomie dość długiego czasu to Sylwin co chwilę robi jakieś nowe projekty i bierze za nie kolejną kasę, pozostawiając poprzednie i olewając tym samym klientów, którzy ich jeszcze używają. Boję się, że tym razem będzie podobnie, ja kupię, on zrobi coś nowego i kasa się zmarnuje. Wydaje mi się jednak, że robi naprawdę dobre rzeczy, które spełniają swoje zadanie.

To narzędzie można kupić tylko przez Allegro?

Witam. Ostatnio zaktualizowałem bazy na pozycjo.net i zwiększyłem skuteczność dodawania. esCat oczywiście będzie aktualizowany - przykładem może być np. wersja esCat MAX - wcześniej była wersja PRO oraz MICRO. Aktualizacje nie są z dnia na dzień gdyż jak wiadomo wszystko co dobre musi dojrzewać (testy, optymalizacja itd.). esCat MAX można nabyć poprzez allegro.

Ukończone:

- dodawanie do MocneLinki - 100%

- system indeksator - 100%

- edycja bazy MocneLinki + aktualizacja - 100%

- edycja bazy indeksator - 100%

- zapis zadań - 100%

Zostało do wykonania:

- nowa baza webmini

- cron - ukończone w 50%

- instrukcja obsługi nowej wersji

- ewentualnie monitoring pozycji z wykresami + cron

Sylwin kiedy prześlesz aktualizację dla użytkowników programu max ??

i ja się dokładam do tego pytania, kiedy zdecydowałem się wypróbować to narzędzie, wątek bardzo szybko się rozwijał, były plany, mowa o aktualizacji itd....

rozumiem zdenerwowanie osób, które kupiły esCatMax niejako na wyrost, chcąc zmobilizować Sylwina do szybszej pracy nad aktualizacją z Cronem, bo przecież ten jeszcze w grudniu był zapowiadany, a dopiero ta wersja będzie rzeczywiście warta swojej ceny, bo dopiero wtedy będzie to świetne narzędzie do pozyskiwania linków.

Osobiście bardziej zależy mi na Cronie, niż na nowej bazie, bo tego najbardziej w programie brakuje.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Witam,

Czy jest możliwość podlinkowania wpisów w preclach?

i jaka jest skuteczność dodawania do katalogów? Jak sobie radzi z zabezpieczeniami przed automatami?

i jeszcze jedno pytanie. czy możne to narzędzie zastąpić w jakiejś części omniADD, czy tutaj nie ma w ogóle porównania?

Edit:

chyba się skłaniam przy tym automacie, cena przystępna i muszę uwierzyć że dodaje skutecznie :)

SEO, SEO i SEO

Skuteczność jest maksymalnie wysoka.

Różnice:

- dodawanie do hurricane

- dodawanie do wyszukiwarek

- wspomaganie dodawania do SeoKatalogów + automatyczna aktualizacja + usuwanie płatnych seokatalogów

- system indeksator

- szybkie i wygodne sprawdzanie pozycji w google dla wielu fraz

Nowość:

Przeprowadziłem test dodawania do MocneLinki - 92 wpisów - planuję rozbudować bazę.

Baza indeksatora: 3258 serwisów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności