Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Programik całkiem przyzwoicie dodaje do miniaczków i easydir, ale nie ma możliwości dodania kategorii w jakiej ma być wpis (jak seokatalogi) i część wpisów nie jest przyjmowana niektórych do qlweb, mini, czy hurricane.

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kupiłem jednak esCata i powiem szczerze, że to wszystko wygląda bardzo obiecująco :lol: Tylko często mi staje ;/ nie wiem czy to wina hostingu (mam mały pakiet na laohost i dodałem jednorazowo około 250wpisów jeden projekt). Czy jak przerwe samemu dodawanie zostaje gdzies wygenerowany raport z dodania? Bo nigdzie nie moge znaleźć tego.. Przy okazji w jaki sposób można filtrować bazę katalogów?

Środki prezentacji wizualnej. Tablice i gabloty. Zajrzyj: https://www.prosymetric.pl/

Zależy od hostingu i łącza w obecnej wersji. Konkretna data wysyłki aktualizacji sobota (jutro) lub niedziela (pojutrze) godzina 20.

Wtyczki umożliwiające czyszczenie bazy wg. podanych kryteriów będą darmowe.

Rusza www.escat.pl strona informacyjna z możliwością zakupu programu + support.

Wtyczki umożliwiające czyszczenie bazy wg. podanych kryteriów będą darmowe.

Więc spokojnie, będzie czyszczenie bazy i skuteczność się poprawi:)

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności