Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwin - tak, ale chodziło mi o kwestię, którą poruszyłem tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=808303 ;)

Czyli: opcja jest, ale ustawienie jest globalne. Co tymczasem gdybym chciał dla różnych projektów ustawić rożne limity? ;)

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

O cholera, Sylwin, zwracam honor :) Dziś pisałem w odniesieniu tego, co zapamiętalem z wczoraj po update, to i mam nauczkę, ze jeśli update robi się w środku nocy to trzeba rano jeszcze raz rzucić okiem :jezyk1: Raz jeszcze sorry :(

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Fajna sprawa, zdecydowałem się na zakup po opinii kolegi.

@Sylwin, Sprawdź Aukcję :D

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Mam problem, a mianowicie chcem zapisac czwarty projekt i cały czas wywala mi ze nie mozna wyswietlic strony.. Jak wpisuje byle co i 1 wpis dzienie to dodaje, jak normalny opis i 60/dziennie to wywala brak strony..

Środki prezentacji wizualnej. Tablice i gabloty. Zajrzyj: https://www.prosymetric.pl/

Przydał by się raport błędów zapisany do pliku dało by to możliwość zobaczenia, który z katalogów nie miał rozpoznanego zabezpieczenia i wpisanie go ręcznie. Można by też komunikować jakie ewentualne błędy zwróciła strona czy jest to 404, 500 czy coś innego. Generalnie raport błędów czy było za dużo tagów, za mało itp. nie każdy siedzi i patrzy co tam się zmienia podczas dodawania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności