Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@kaiba - wysłane :D

W kolejnej darmowej aktualizacji planuję wprowadzić:

- Wielokrotne pingowanie raportów (dodatkowe zadanie cron), obecnie jest pingowanie podczas dodawania

- Dodatek do indeksatora (dodatkowe zadanie cron)

- Nie wykluczam codziennego monitoringu pozycji (dodatkowe zadanie cron)

Sylwin, czy mógłbyś wprowadzić obsługę zagnieżdżonych synonimów? Bezwiednie raz taki projekt zapisałem i przez dwie godziny szukałem przyczyny, dlaczego nie chce się uruchomić. Nawet podglądu nie mogłem zobaczyć - bez żadnego komunikatu błędu.

Bardzo bym chciał, by Twój program posiadał pełną funkcjonalność adderka Webmini od e-Weblinka: zagnieżdżone synonimy i losowanie kodu HTML z linkami tak jak zwykłych słów. To było bardzo praktyczne.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

A jak miałem, tak mam nadal, bazę 1000 webmini - odkąd zakupiłem. Choć i w opisie była mowa o aktualizacjach i autor publicznie na tym forum obiecywał.. To już prawie miesiąc jak na PW bezskutecznie prosiłem i tydzień później na forum. Rozumiem, że najnowsza aktualizacja objęła też bazę? To jak, Sylwin - kiedy? Jaki czas jest Ci potrzebny na odpisanie lub po prostu wysłanie bazy?

bazę dostałem, dziękuję

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Sylwin, a co powiesz na to:

W kontekście rozbudowy dodawania do SEOkatalogów i Precli, takie połączenie byłoby czymś EXTRA!

Np. pisze tekst w SEOLenivcu i mam kilkaset tekstów o małym procencie prawdopodobieństwa - normalnie trzeba je ręcznie do każdego dodawać, gdyż samo źródło(czyli tekst z synonimami) rożnie się losuje i nie zawsze optymalnie, a tak, przy takmi połączeniu byłoby świetne narzędzie.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności