Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

@kaiba - polecam 3 razy dziennie. Dodatkowo zalecana jest aktualizacja bazy z serwera. Dużo katalogów przestało po prostu działać. W dniu powstania wersji PRO skuteczność była na poziomie 4800 dodań do katalogów.

Odsetek linków do cudzych wpisów jest niewielki (modyfikacja WebMini), jednak wpis został dodany do takiego katalogu dlatego znalazł się w raporcie.

Jeśli chodzi o blokowanie - jeśli dodasz przykładowo 5 projektów i chcesz aby system dodał je do wszystkich katalogów to jeśli ustawisz zadania cron co 1 minutę praktycznie w tym samym czasie jest wykonywanych 5 zadań - ustaw zadania cron co 20 minut i w pliku config.php wartość ile_cron na 10, zmienna ta określa ilość dodawań w trakcie jednego wywołania, przyczyną zablokowania może być tylko i wyłącznie "zabicie" procesu przez serwer.

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Kaiba - ustawienie chmod, dodatkowo pamiętaj aby ręcznie nie uruchamiać dodawania (ikona Uruchom dodawanie) - jest to tryb dodawania dla ludzi którzy nie chcą używać crona - dlatego po przyciśnięciu tego przycisku wyświetla się komunikat blokady który informuje o tym że "cron właśnie dodaje".

w sumie na jedno wychodzi, możesz przy okazji wrzucić moją baze do indeksatora co ci kiedyś wysyłałem ;)

@kaiba jeżeli dysponujesz bazą indeksatora to może chciałbyś się nią z innymi ;)

ja osobiście byłbym wdzięczny :)

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności