Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas aktualizacji bazy danych automatycznie usuwane są z duplikowane adresy katalogów?

z tego co widać to tak :] jest komunikat typu: "dodano XXX nowych katalogów"

12.04.2001 - Edytuje bo nikt nie odpowiedział na moje pytanie

---

Mam escat MAX, zainstalowałem sobie skrypt katalogu otwarty.pl mini mod v2.0 i pytanko jak mam skonfigurować katalog i jak dodać go do escat, aby fikało, bo moje intuicyjne konfiguracje nie przyniosły efektu, a na forum też nie znalazłem odpowiedzi...

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Aby dodać katalog do bazy esCAT, skopiuj adres katalogu bez https://, wejdz w edycję bazy -> Edycja bazy katalogów (rozwiń/zwiń) i dodaj swój adres bez https://w postaci:

webmini|strona.pl|9 gdzie 9 to pr strony, a w miejsce strona.pl dodaj swój adres katalogu i zapisz

i git majonez ;d

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Aktualizacja będzie dostępną za tydzień - dwa. Postaram się wprowadzić więcej opcji konfiguracyjnych z poziomu panelu.

jako, że minęły trzy tygodnie, a aktualizacji jak nie było tak nie ma, chciałbym się delikatnie upomnieć. Czy można oczekiwać tej aktualizacji jeszcze w kwietniu?

mam nadzieję, że projekt nie został porzucony i niedługo dojdzie kilka ciekawych opcji m.in.:

• możliwość wybrania do jakiego typu katalogów ma być dodana strona
  • indeksator z CRONem
  • lepsza(nie piszę, że większa, wolę dostać mniej, ale lepiej przefiltrowane) baza katalogów i precli

Pozdrawiam, Rafał

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Aktualizacja powinna pojawić się niedługo a w niej:

- Nowa baza katalogów

- Indeksator jako typ katalogu

- Obsługa FreeGlobes w semi dodawarce (dodawanie na podobnej zasadzie jak podczas dodawania do seokatalogów)

- Monitoring pozycji z automatycznym dziennym sprawdzaniem + wykresy

Podczas rozwoju systemu stawiam na uniwersalność dlatego kolejne aktualizacje przynoszą nowe funkcje.

dziękuje za informację, tak postąpiłem co nie zmienia faktu, że przy dodawaniu mam informację:

Nie dodano,

Nierozpoznana odpowiedź.

I strona oczywiście nie pojawia się w katalogu.

Moje pytanie jest więc następujące.

Jak mam skonfigurować esCat oraz mój katalog oparty na skrypcie otwarty.pl mini mod v2.0 tak aby escat poradził sobie z dodaniem do tego katalogu. Wpis do bazy powinien być otwartymini|mojkatalog.com czy jak kolega pisze webmini|mojkatalog.com? i co mam w tym katalogu ustawić, aby escat dodał do niego automatycznie? mam nadzieje, że teraz jest jaśniej :)

wiem, że temat "blokowanie projektów" był już wałkowany ale odświeżę go. Nie mogę nic dodawać do PP - przy próbie wyskakuje info "projekt jest zablokowany. Nadmienię, że pozostałe projekty dodawanie do katalogów są ok.

mieliście zrobić jakiś opis na stronie ale nic tam nie ma stąd mój post

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Mój drogi Sylwinie, coraz to nowe projekty a poprzednie idą do kąta, czy uważasz, że tu stale są nowi użytkownicy i nie czytają wszystkiego aby kojarzyć nicka z daną ofertą??? Są tu i tacy użytkownicy co rzadko ale wpadają i czytają od kilku lat co dzieje się dobrego. Macie obaj z bratem masę pomysłów, gorące głowy i stale idziecie do przodu zamiast usiąść i spróbować to połączyć, pomysł dobry z wykonaniem u was jest o wiele gorzej. Niby działa pozycjo.net jest i EsPress teraz niby nowe ES CAT MAX tak naprawdę poprawiony pomysł z pozycjo.net.

Myślę, że jeden projekt lecz mądrze rozwijany przyniósł by o wiele większe korzyści, potencjał w was drzemie tylko musicie chyba poszukać menadżera. A szkoda bo liczy się marka i jej stałość na rynku. Idą święta warto zrobić przymyślenie i przy jajku ;) porozmawiać z bratem bo jak widzę pojedynczo strasznie się szarpiecie. Ja wiem, że to chwytliwe taki marketingowy zabieg "nowy projekt" - ale tu jest sporo "starych wróbli" i jeśli trafi się dobry pomysł i zadziała to oni są Waszymi klientami a nie ci co wpadną i napiszą 2 posty.

Wesołych Świąt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności