Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obserwuje już wątek od jakiegoś czasu jednak jeszcze się nie skusiłem. Jest kilka rzeczy które mnie zastanawia..

Kto mi puści jakieś katalogowanie z esCat-a na jakąś stronkę tak abym mógł sprawdzić jak się sprawuje i jaka skuteczność ? (oczywiście odpłatnie)

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

@dawstaw - poczekaj aż pojawi sie dawno, dawno temu zapowiadana aktualizacja, bo teraz przy domyślnej bazie skuteczność nie będzie powalająca, może jak Sylwin w końcu da to, co obiecywał, esCat znów stanie sie atrakcyjny.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Dawstaw - napisz mi na pw. Ale tak jak pisał ramingo - rewelacji nie ma, ja z całej bazy tych kat(oprócz precli) mam po 20 linków(bez podlinkowywania).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Baza katalogów oraz presell pages została zaktualizowana (w bazie znalazły się tylko działające katalogi/presell pages do których można dodawać wpisy):

aukcja_baza.png

Zapraszam do aktualizacji. Baza zostanie znacznie powiększona przy wysyłce najnowszej wersji systemu esCat 3.0.

Aby zaktualizować:

Edycja bazy - > Automatyczna aktualizacja - > Pobierz bazę katalogów z serwera oraz Pobierz bazę presell pages z serwera

Nie jestem w stanie podać dokładnej daty aczkolwiek w najbliższym czasie. Ze względu na nowe funkcje cena esCat MAX 3.0 to 199 zł - dla posiadaczy esCat MAX aktualizacja oczywiście za darmo.

Przewidziane nowe funkcje:

- Monitoring pozycji z wykresami (cron)

- Serwisy z indeksatora jako typ katalogu

- Obsługa FreeGlobes oraz innych wartościowych skryptów katalogów w semi dodawarce

- Synonimizer z zapisem Seo tekstów

- Kilka udogodnień, lekka zmiana wyglądu

- Dodatkowe opcje konfiguracyjne z poziomu panelu

• 2 tygodnie później...

nie wiem czy jest sens pisania czegokolwiek w tym temacie, bo aktualizacja miała być już...kilka miesięcy temu, jak ktoś odgrzebie temat to dostaje odpowiedź, że w "tym tygodniu" i tak się bujamy...ale trudno, napiszę jeszcze i ja coś, może jednak Sylwin rzeczywiście coś robi.

Przy dodawaniu do SEOkatalogów, należałoby poprawić generowanie raportów, jeśli projekt dodawany był załóżmy do 100 SEOków, po jakiego czorta trzeba czekać godziny aż program sprawdzi wszystkie w swojej bazie? Nie mogłoby to działać jak przy zwykłym dodawaniu do katalogów?

@Ramigos - myślałem o tym lecz system pozwala na generowanie raportów dla stron katalogowanych niekoniecznie esCatem.

Aktualizacja bazy była całkiem niedawno. Aktualizacja systemu po prostu dodaje nowe możliwości/funkcje, logiczne jest iż praca nad nią musi to zająć więcej czasu.

tak jak pisał Kaiba, obiecujesz aktualizacje systemu od bardzo dawna, już chyba ze trzy miesiące(jeśli się nie mylę) miną odkąd zapowiadasz aktualizację esCata, ostatnio wydałeś aktualizację bazy, super, że jednak coś się dzieje, ale z aktualizacji esCata(systemu) dalej nici.

ta opcja sprawdzania dla SEO byłaby lepsza, gdyby mi nie przelatywał wszystkiego, bo mógłbymn sprawdzić, czy to coś co robię działa. A tak albo muszę czekać wieki albo sprawdzać ręcznie. Zwłaszcza dla niewielkich ilości kiedy chcę sprawdzić czy wszystko ok, przedstawić raport komuś trzeciemu, że to i to się zrobiło, a tu taki klops. Jak uważasz zresztą, ale jeśli nie jest to problem to zrób po prostu dodatkową opcję, wygenerownaia raportu tylko dla tej ilości przez którą teoretycznie przeszedłem esCatem.

Pozdrawiam i życzę owocnej pracy - chociaż coraz więcej się mówi, że jutro koniec świata :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności