Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko co zostało powiedziane zostanie zrobione, jak widać na obietnicach się nie kończy - esCat MAX istnieje :rolleyes:

@wolny - wielowątkowość jest w obecnej wersji esCat MAX tylko polecam ją stosować z umiarem.

W pozycjo jest aktualizowana baza, poza tym działa stabilnie.

ale obiecujesz nam aktualizacje chyba ze 3 miesiące, a my lubimy konkrety, jeśli aktualizacja będzie za rok, powiedz że będzie za rok, to nie będziemy pytać, a skoro mówisz że za tydzień, a minęło 3 miesiące, to trudno byśmy nie pytali :)

Przyznasz jednak, że skuteczność na poziomie 40% z nową, starannie wyselekcjonowaną bazą pobraną z serwera nie jest czymś imponującym, prawda?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

40%? przy preclach ja nie mam 10% skuteczności

#piomoo nie to, żebym lamentował :-))) Po prostu bezpretensjonalnie zapytałem. EsCat Max nie jest jakimś tam moim fundamentalnym narzędziem do pozycjonowania, czasem go odpalę, coś tam kiedyś mi po podbijał lekko, nie powiem, że nie. Kupiłem go bardziej do testów, ale miło by było jakby jego funkcjonalność chociaż troche była podobna do tej z momentu powstania pełnej wersji.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Na obecnej bazie tak szczerze mówiąc to efekty są zerowe, jedyna opcja pokombinować z bazą.

Aktualka by się przydała jak cholera, nawet jeśli miała by być lekko płatna, bo tak to skrypt stoi i nic nie robi - nie ma sensu żeby serwer obciążał...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Aktualizacja bazy była całkiem niedawno. Aktualizacja systemu po prostu dodaje nowe możliwości/funkcje, logiczne jest iż praca nad nią musi to zająć więcej czasu.

hmmm.. to ja poproszę tą niedawną aktualizację bazy w zakresie jaki jest przewidziany dla wersji mini.

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności