Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

@krzysiuus - sprawdź podgląd projektu - jeśli się wygeneruje z dodawaniem nie powinno być problemu, jeśli jest sprawdź czy pozamykałeś wszystkie klamry.

Sry że dopiero teraz... ale sprawdziłem podgląd jak i edycję. Wszytko wygląda ok. A dodawarka stoi w miejscu. Próbowałem odblokować w ustawieniach ale nie pisze tam nic o zablokowanych projektach PP.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak u Was skuteczność u mnie zaledwie 47% i po za tym w raporcie jest pełno linków do stron głównych katalogów mimo iż wpis jest poprawnie dodany i można wejść w jego szczegóły na stronie katalogu, przydało by się coś w stylu czyść błędy jak w Omniaddzie by móc dodać jeszcze raz tam, gdzie są błędy

@krzysiuus - sprawdź podgląd projektu - jeśli się wygeneruje z dodawaniem nie powinno być problemu, jeśli jest sprawdź czy pozamykałeś wszystkie klamry.

Sry że dopiero teraz... ale sprawdziłem podgląd jak i edycję. Wszytko wygląda ok. A dodawarka stoi w miejscu. Próbowałem odblokować w ustawieniach ale nie pisze tam nic o zablokowanych projektach PP.

Zauważyłem, że jak zerujesz projekty to się nie odpalają ale jak zamienisz stratus z 0 na 1 to powinno działać

Ten ostatni dodatek który ma usuwać niedziałające katalogi usuwa też katalogi na zamulonych serwerach które dłużej się ładują. Lepiej jak by skrypt pracował wolniej ale skuteczniej tym bardziej że operacja usuwania niedziałających pozycji przeprowadza się raz na jakiś czas.

E: Mam jeszcze pytanko - czy po wyzerowaniu system sprawdza czy w danym katalogu znajduje się już strona czy doda ją jeszcze raz ?

E2: Ja nie wiem czy jest coś nie tak z systemem czy z katalogami ale w raporcie mam nie swoje linki tylko jakieś lecznicy :) Druga sprawa to ustawiam kazdy projekt na maksa a dodaje jak mu się uda np. 2/3 i zaczyna kolejny projekt jak by się coś zacięło - też tak macie ?

@krzysiuus - napisz na maila

@kaiba - sprawdź czy Twój opis spełnia wymagania dotyczące ilości znaków

> Przy dodawaniu do katalogów opis powinien mieć od 300 do 500 znaków

> Przy dodawaniu do presell pages opis powinien mieć od 1000 do 2000 znaków

@Łukasz - postaram się sprawdzić w czym problem

@bieluch - zaraz będzie dostępny dodatek, który oczekuje na odpowiedź serwera 10 sekund nie 5 jak do tej pory,

jeśli strona nie istnieje w katalogu to zostanie dodana,

jeśli dodawałeś wcześniej swoją stronę do webmini to system wycina link z wyszukiwania,

ustaw zalecaną wartość w ustawieniach i odblokuj wszystkie projekty

przy "Dodawanie do presell pages" otrzymuję informację, że nie dodano

kiedy ręcznie wchodzę np.: do katalogów webmini widzę artykuł ale link (Adres www:) jest w takim formacie: https://adres_.pl (escat dodaje _)

czy ktoś z Was ma również tak samo?

z kolei wpisy do katalogów webmini są ok. jest tylko problem z artykułami...

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

@bieluch - prześlij mi dane do nowej instalacji na maila

@Seba86 i nafri - postaram się na dniach to poprawić (będzie do pobrania jako aktualizacja)

Pracuję nad dodatkiem (właściwie już jest praktycznie gotowy) do esCata - WP komentator - komentowanie blogów na tematycznych blogach. Dodatek będzie dostępny za drobną opłatą.

WpKomentator potrafi:

- wyszukiwać tematyczne blogi wordpress (pl,en itd.)

- dodawać komentarze z linkiem

- możliwość dodawania i wyszukiwania przez proxy

Cena dodatku 39 zł brutto.

Dodatek powinien być dostępny jesze w tym tygodniu.

Po zakupie możesz z niego korzystać (wyszukiwać/komentować) bez ograniczeń.

@kaiba - czasem ze względu na modyfikacje w katalogu system nie potrafi wyciąć lub wyszukać linka bezpośredniego do wpisu i zamiast tego w raporcie jest link do katalogu, w przypadku easydir pracuję nad zwiększeniem skuteczności

@mmr88 - będzie jednak cena będzie większa

Widzę, że skrypt się rozwija, u nas MM 2.0 również niedługo wychodzi, także Sylwin kiedy spotkanie we Wrocku? Z mojej strony zapraszam na herbatkę lub piwko przy omawianiu interesów.

Co najmniej 5 moich klientów posiada Escata, a planując jednoczesne (lub z drobnych opóźnieniem) wersje Microsite Managera w wersji Basic (okrojona w generatory) i Free (okrojona + reklamy) myślę, że eksport-import do katalogów miałby wzięcie.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności