Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie jest tyle problem z bazą, co z samym mechanizmem, w omniaddzie jest dodawanie pytań do webmini, tutaj nie ma, więc jak to ma przechodzić, po za tym omniadd wciąż dodaje obsługę nowych szablonów a tu jakby pustka

Zaciekawiło mnie zdanie Sylwina:

Opisany sposób aktualizacji aktualizuje bazy czyli dodaje nowe nie istniejące wcześniej linki :)

na tyle, że uruchomiłem stary projekt na tej nowej bazie i... większość komunikatów to wskazana strona została już dodana, albo nie rozpoznano odpowiedzi, nowych katalogów było chyba kilka na ponad kilkaset(licznik dobił do 600) - także ta nowa baza, to całkiem nowa nie jest.

nie wiem w zasadzie co dodała nowa aktualizacja poza tymi freeglobesami, bo to, o co prosiliśmy chyba nie zostało nic zrobione

• skuteczność dodawania... (częściej pojawiają się komunikaty typu błędnie odpowiedziałeś na pytanie, ostatnio nawet zaczęły się problemy z synonimami, czego wcześniej nie widziałem, ten sam tekst który kiedyś działał, teraz co jakiś czas powoduje błąd)
  • skuteczność raportowania...(wielokrotnie opisywane były problemy z raportami, a te dalej nie zawsze wskazują naszą stronę, tylko albo inne strony, albo stronę główną katalogu)

powtarzam się, ale coś, co działało w styczniu i wydawało się, że będzie mieć przyszłość, w tej chwili jest niepełnym i nieskutecznym narzędziem, od miesięcy czekam na aktualizację, która wyeliminuje podstawowe problemy, nie żadne nowości, tylko załatanie dziur i przywrócenie pełnej sprawności, ale wciąż jest coś innego..

Sylwin, postaraj się sprawić, by Twoja dodawarka znów była skuteczna i w pełni sprawna, wtedy znowu ktoś ją kupi i coś zarobisz, teraz to tylko możemy narzekać i informować Cię o błędach.

a propo, co oznaczna błąd przy dodawaniu "a to ciekawe" ?

Pozdrawiam,

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

- skuteczność dodawania została zwiększona, raporty zostały poprawione

- w raportach znajduje się link do strony głównej katalogu gdy: katalog jest moderowany lub nie ma możliwości odczytu linka bezpośredniego

- problem z synonimami może występować gdy: klamra jest niedomknięta

Aktualizacja wniosła wiele nowości: generator tekstów, wyszukiwarkę synonimów, dodawarkę do freeglobes, wprowadzono drobne poprawki, ustawienia z poziomu panelu, obsługa webmini 3.0, obsługa wielu proxy, zmiany obejmowały nawet drobnostki (raport z dodawania do SeoKatalogów nie z całej bazy tylko dodanej ilości), dodatkowe opcje automatycznej aktualizacji, kasowanie płatnych oraz nie działających katalogów.

Kolejna darmowa aktualizacja:

- zwiększenie skuteczności o 50% przy dodawaniu do EasyDir

- panel nauki odpowiedzi do pytań WebMini

- poprawa skuteczności dodawania do pp

- nowe bazy katalogów i pp

Zapowiada się również dodatek do esCata (płatny):

- w pełni automatyczne dodawanie do FreeGlobes (wbudowany OCR)

- w pełni automatyczne dodawanie do OmniPress

- wp komentator

- rozbudowany indeksator (zadania cron)

Postaram się sprężyć i darmową aktualizację skończyć jeszcze w tym tygodniu.

ostatnio nawet zaczęły się problemy z synonimami

Nawet nie wiesz ile razy musiałem wchodzić do panelu i domykać klamry. Polecam najpierw poszukać przyczyny potem mówić o skutkach.

a propo, co oznaczna błąd przy dodawaniu "a to ciekawe" ?

Zapytaj twórcy modyfikacji pewnych EasyDirów z bazy :)

także ta nowa baza, to całkiem nowa nie jest

Nowa baza? Nie ma problemu :) Odpowiedź znajdziesz w tym poście: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=922737 esCat posiada magiczne przyciski do aktualizacji baz bez mojej ingerencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności