Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@kaiba - ta aktualizacja ma na celu tuning jednostki napędowej

Nowa aktualizacja:

- nowe przebudowane silniki dodające (znacznie większa skuteczność)

- nowe silniki raportujące (lepsze raporty)

- system nauki pytań WebMini

- nowe bazy przygotowane przeze mnie (dużo więcej linków)

- kilka drobnych usprawnień

Moim zdaniem super rewelacyjne narzędzie to nie jest, ale z opinią, że gorzej być nie może to się nie zgodzę. Widać, że prace i rozbudowa tego narzędzia trwa nieustannie więc wiem, że pieniądze w błoto nie zostały wyrzucone.

Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością.

Prace nad aktualizacją zostały ukończone.

Nowa baza:

nb.JPG

Skuteczność w okolicach 85% dzięki przebudowie silników dodających (katalogi oraz presell pages). Świetne raporty do WebMini oraz EasyDir!

Dodatkowo nowa opcja - Nauka odpowiedzi WebMini! System sam dopisuje pytania - wystarczy raz na jakiś czas na nie odpowiadać.

edycja.JPG

W następnej darmowej aktualizacji obsługa nowego typu katalogów DonMini :)

Dzisiaj wieczorem do pobrania z panelu będą pliki do zaktualizowania oraz nowe bazy.

Pozdrawiam

warto zaktualizować, rzeczywiście się poprawiło:)

baza jest lepsza, stare projekty również wchodzą, więc rzeczywiście nowe linki sa w nich. Sylwin mówił, że poprawił błędy w raportach, ale wciąż nie są one dobre, losowo kilka jak wybrałem, to prowadziło do strony głównej katalogu albo innego wpisu, więc tu wciąż jeszcze czekam na poprawki. Ale jest dużo lepiej niż było ostatnio, więc instaluj i testuj:)

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Co się niby poprawiło ?

Przez wzgląd na to co piszecie odpaliłem, zaktualizowałem(bo z rok nie używałem) i sprawdzam sobie PresellPage.

Na 1859 PP które są w bazie(webmini głównie) dodało do...2 !! Słownie: dwóch.

Extra skuteczność.

Na email nikt nie odpisuje więc jak napiszę tutaj to może ktoś zobaczy co jest grane. Jak ktoś chciałby pomóc chętnie udostępnię panel.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

zaktualizowałeś bazę???

u mnie po aktualizacji bazy mam PP (1133), stąd zapewne różnica, stara baza miała więcej linków, ale nic nie dodawało

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności